Els Premis Butaca reuneixen el teatre català aquest dilluns al Mercat de les Flors

logo_butaca

 

 

 

 

 

 

 

Dilluns coneixerem els noms dels guanyadors dels XXIII Premis Butaca, escollits pel públic d’entre tots els nominats

Ja han confirmat la seva assistència a la gala Marta Angelat, Muntsa Alcañiz, Abel Folk, Ariadna Gil, Mireia Mambo, Julio Manrique, Lluís Pasqual, Clara Peya, Victor Pi, Ana San Martín, Israel Solà i Joan Yago, entre d’altres nominats

Josep Maria Flotats recollirà el Butaca Honorífic Anna Lizaran en reconeixement a la seva trajectòria

La gala, que retransmetrà en directe La Xarxa, arrencarà a les 20h30 al canal 159 de  Movistar+ i a les televisions locals

 

www.premisbutaca.cat

 

La gala de lliurament dels XXIII Premis Butaca reuneix el teatre català dilluns 27 de novembre al Mercat de les Flors. A partir de les 20h00 passaran pel photocall nominats en diferents categories com Marta Angelat, Muntsa Alcañiz, Abel Folk, Ariadna Gil, Mireia Mambo, Julio Manrique, Lluís Pasqual, Clara Peya, Victor Pi, Ana San Martín, Israel Solà i Joan Yago.

Josep Maria Flotats recollirà el Butaca Honorífic Anna Lizaran en reconeixement a la seva trajectòria, aquí i fora del país, portant el talent català al món i per la seva aportació i expertesa en la construcció d’una estructura de teatre públic de país, tant en la seva etapa al capdavant de la Companyia Flotats al Poliorama com en l’inici del Teatre Nacional de Catalunya.

Seguir la gala en directe

Un any més, La Xarxa, mitjà oficial dels premis, retransmetrà en directe la cerimònia a partir de les 20.30h des del Mercat de les Flors, a través del canal 159 de Movistar+ i les següents televisions locals: Canal Blau TV, Canal Taronja Central, Canal Terrassa, Canal Terres de l’Ebre, EL9TV, Empordà TV, nord, RTV Cardedeu, TAC 12 i TV Ripollès.  Es podrà seguir a la xarxa.cat i per Facebook Live a @laxarxa.

Al capdavant de la retransmissió i de l’especial hi haurà les periodistes Laura Contreras (Canal Terrassa), que presenta el programa d’arts escèniques ‘Teló de fons’, i Núria Rius (Canal Taronja Central). En acabat, un programa especial recollirà el testimoni dels guanyadors.

Especials radiofònics

El programa La Tarda de La Xarxa Ràdio dedicarà una hora del magazine de dilluns 27 de novembre a fer la prèvia de la gala. Serà de 16 a 17h.  Catalunya Ràdio portarà l’equip de l’’Entre Caixes’ al Mercat de les Flors. Pep Vila i Carme Canet cobriran el lliurament i la postgala en un monogràfic que s’emetrà en directe a iCat de 22h a 23h.

Escaleta de lliurament dels premis

El lliurament de premis es farà en l’ordre següent:  

1.- ESPAI SONOR

2.- CARACTERITZACIÓ

3.- IL•LUMINACIÓ

4.- VESTUARI

5.- ESCENOGRAFIA

6.- COMPOSICIÓ MUSICAL

7.- TEXT

8.- NOVES DRAMATÚRGIES

9.- ACTRIU REPARTIMENT

10.- ACTOR REPARTIMENT

11.- PÚBLIC FAMILIAR

12.- ACTRIU MUSICAL

13.- ACTOR MUSICAL

14.- MUSICAL

15.- DANSA

16.- HONORÍFIC “ANNA LIZARAN”

17.- PETIT FORMAT

18- ACTRIU TEATRE

19.- ACTOR TEATRE

20- DIRECCIÓ

21- MUNTATGE

 

Al final de l’acte de lliurament es farà una foto damunt de l’escenari amb tots els premiats.

Piulem des de @PremisButaca, seguiu-nos a Twitter i uniu-vos a la conversa.