Els teatres del Grup Focus proposen un #Teatrivial per combatre l’avorriment durant el confinament.

El Grup Focus amplia la seva oferta de continguts culturals gratuïts onlineper seguir proporcionant entreteniment al seu públic el temps que duri el confinament. A partir d’avui inaugurem el #Teatrivial un concurs de preguntes i respostes sobre produccions teatrals i espectacles exhibits als 4 teatres del grup. El participant guanyador serà premiat amb un Ticket Regal vàlid per veure qualsevol obra en els 4 teatres del Grup Focus durant la temporada vinent.

El concurs es durà a terme íntegrament per les xarxes socials, i constarà de diverses preguntes dins de les 7 categories habituals del popular joc de taula: geografia, entreteniment, història, art i literatura, ciències, esport i una categoria general. Les preguntes es penjaran cada dimarts i dijous als perfils d’Instagram dels diferents teatres (RomeaLa VillarroelGoya Condal) i els usuaris disposaran de 24 hores per respondre. Entre els usuaris que responguin correctament a totes les preguntes es farà un sorteig del Ticket Regal. 

Aquest contingut es suma a la iniciativa www.teatreacasa.cat, una plataforma online des de la qual es pot accedir a les gravacions de obres teatrals (Adossats, El fantasma de Canterville) i produccions audiovisuals (El nom, Res no tronarà a ser com abans, Desclassificats, Germanes) relacionades amb muntatges exhibits i produïts en els teatres del grup.
Focus se suma als esforços per seguir animant a la gent a quedar-se a casa i gaudir de la cultura i el teatre durant la lluita contra el COVID-19. 
#TeatreaCasa #SocTeatreSocaCasa 
#joemquedoacasa #joproposo 
#ShowMustGoOnline