Els vins de ponent arriben a Barcelona (5 i 6 de març)

NL-PUD-SV2016-640x241
Els vins de ponent arriben a Barcelona

 

 

Una de les begudes més antigues de la humanitat, i al voltant de la qual s’han celebrat i se celebren infinitud de rituals, és el vi. Pel paper destacat que juga dins la cultura i la societat en què vivim, Addicted to Life ha organitzat el festival Simplesmente… Vinho BCN – en col·laboració amb Los Vinos de Malena – els pròxims dissabte 5 i diumenge 6 de març per rendir-li homenatge i conèixer-lo més a fons.

Aquesta iniciativa proposa compartir l’alegria que produeix beure vi, degustar bon menjar, i estar rodejat d’art i de bona companyia. Simplesmente…Vinho BCN portarà més de 20 participants de Portugal i Galícia, principalment, per presentar una nova manera de fer, pensar i tractar la terra i el producte des de l’altra costa de la península. Alguns dels noms arribats de ponent són els de Quinta do Sagrado, Terras de Tavares, Minho y Douro, Adega as Furnias o Bodegas Nanclares. A banda del vi, que serà el protagonista del cap de setmana, també hi haurà una exhibició d’art, menjar i degustacions, música en viu i fins i tot espectacle de circ.

OFERTA ARTÍSTICA
◾Fotografia: Heavenly Bodies – Pierre Radisic
◾Fotografia: Massa? Barcelona – Vincent Pousson
◾Pintura: Claudio Bado
◾Pintura: Cosa Nostra – Pau Peñalba
◾Equilibrista: Juana Beltrán

OFERTA MUSICAL
◾Jazz Live: Traka Jazz Trio
◾Live DJ: Madmoiselle A. & Juan González
◾Live Guitarr: Sumeu Hartson
◾Groove de mobiliari: Álvaro Pérez

OFERTA GASTRONÒMICA
◾Rafael Peña – live cooking. Sopar dissabte nit (amb pre-reserva)
◾Cuina de l’Uribou
◾Rasoterra
◾granja Elena

Dissabte 5 de març de 12:00 a 00:00
Diumenge 6 de març de 12:00-19:00

Entrades:
Passada de dos dies 15 € i un dia: 10 € amb dret a copa oficial, degustació de vins, música i art.
Aliment: 5 € x platerets

Per a saber més informació sobre el festival i l’horari de cada dia, podeu visitar l’esdeveniment a Facebook, el perfil d’Addicted to Life o el de Simplesmente…Vinho BCN.

Addicted To Life és una plataforma creativa experimental que produeix i coprodueix esdeveniments i projectes amb un denominador comú: una visió positiva col·laboraria i artística. L’espai, una antiga nau rehabilitada del barri de Poblenou de Barcelona, alberga exposicions, esdeveniments gastronòmics, musicals, cinematogràfics, literaris i una tenda-galeria en la que es poden adquirir objectes i roba de segona mà. Amb The Remaining Stains of Summer, Addicted to Life inaugura la seva activitat com galeria d’art.

——————————————————————————–

SIMPLESMENTE…VINHO BCN

ADDICTED TO LIFE (C/ PUJADES, 156 BIS)

DISSABTE 5 I DIUMENGE 6 DE MARÇ 2016