EMERGÈNCIA! 2018 Festival de músiques emergents (dissabte 10 de febrer)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EMERGÈNCIA! 2018

10è aniversari

OSO LEONE (Mallorca)

MARINA GALLARDO (Cadis)

JOE CREPÚSCULO (Barcelona)

FLAMARADAS (Barcelona)

HOLÖGRAMA (Granada)

ALL LA GLORY (Sevilla)

REVERBERATION RADIO (Los Angeles)

 

Dissabte 10 de febrer de 2018

A partir de les 18 h

Hall del CCCB – 7€

 

El festival Emergència! està de celebració. La primera cita indispensable de la temporada musical de Barcelona fa 10 anys sobre els escenaris i ho celebra amb una edició especial per la que passaran algunes de les bandes més significatives que s’han pogut veure al llarg d’aquesta dècada al CCCB.

Els mallorquins Oso Leone tocaran un avanç del seu tercer i esperat disc; la gaditana establerta a Sevilla, Marina Gallardo, que presentà el seu debut discogràfic a la primera edició, torna deu anys després amb el seu quart àlbum; els sevillans All La Glory s’escaparan de l’estudi de gravació on preparen disc per unir-se a la festa i Joe Crepúsculo també celebrarà el nostre desè aniversari amb treball nou sota el braç. Flamaradas, conegut per alguns com el Nick Cave espanyol, i el duo de Granada Holögrama també se sumen a aquest cartell de luxe que tancarà el col·lectiu nord-americà Reverberation Radio amb una de les seves ja mítiques sessions.

Emergència! sempre ha fet una aposta forta per les bandes emergents nacionals i internacionals amb més potencial del panorama pop, rock, electrònic i experimental. A la web del CCCBtrobareu les actuacions de totes les bandes que han passat pel festival.

 

 

image007