ESPECIAL NADAL – «QUINA FEINADA» de Roger Pera i Ventura Pons del 20 de desembre al 13 de gener.

Dos mesos després del gran èxit de «QUINA FEINADA» (Fully Commited), el pròxim 20 de desembre a les 20:30h, torna a la SVG l’obra protagonitzada per Roger Pera que ens acompanyarà durant les festes de Nadal.

Aquest èxit de Broadway ara ja ha triomfat a Barcelona després de fer temporada a la nostra sala, degut l’èxit que va tenir hem decidit reprogramar aquesta comèdia nadalenca durant les festes.

A més a més arriba amb un esdeveniment especial, farem funció especial la NIT DE CAP D’ANY a les 22h amb raïm, cotilló i festa.

Per tant, per a tots aquells que no van poder veure-la a l’inici de la temporada ara tenen l’oportunitat de gaudir d’aquest treball d’orfebreria actoral en el que un mateix actor representa a més de 20 personatges.

Una producció de TOP HAT PRODUCCIONS.

  

Sala Versus Glòries

Del 20 de desembre al 13 de gener.

Dijous i divendres a les 20:30h / Dissabtes i diumenges a les 19:00h

FUNCIÓ ESPECIAL CAP D’ANY: 22h

Durada: 80 min

QuinaFeinadaNadal

 

 

 

 

 

 

 

  1.  SINOPSI

Si a EE.UU. aquest èxit novaiorquès el protagonitza en Jesse Tyler Ferguson (el pèl roig de la sèrie Modern Family), a l’adaptació catalana és en Roger Pera el que es posa a la pell d’aquest agent de reserves d’un luxós restaurant de la ciutat comtal. Per ell passen totes les trucades, totes les reserves i totes les històries al llarg d’una tarda freda d’hivern on ell serà els més de 20 personatges que hi apareixen. Un treball d’orfebreria actoral i un esforç vocal sense precedents que us deixarà bocabadats, us farà riure i us emocionarà.

 

FITXA ARTÍSTICA

Repartiment

ROGER PERA

Equip Artístic

Direcció i adaptació   VENTURA PONS

Text  BECKY MODE

Adjunt de Direcció MINGO RÀFOLS

Disseny escenografía i vestuari  JORDI BULBENA

Disseny de Llums  DANIEL GENER

Producció Executiva  BLAI PERA

Disseny gràfic  DANIEL BALLESTEROS