ESPECTACLE VISUAL I MUSICAL ENMIG DE LA NATURA PER ACOMIADAR L’ESTIU (8 de setembre)

ESPECTACLE VISUAL I MUSICAL ENMIG DE LA NATURA PER ACOMIADAR L’ESTIU

Duo Aryaga gran

 

 

 

 

 

 

 

VII edició de Les Garrigues Guitar Festival dedicat a Emili Pujol a Mas Blanch i Jové

–          El duet Aryaga actuarà enmig de La Vinya dels Artistes

El Guitar Festival dedicat a Emili Pujol torna a Les Garrigues un any més per seguir apropant la música culta d’instruments de corda polsada al gran públic. Diferents concerts en indrets singulars que omplen de personalitat i talent les nits d’estiu a la comarca.

Aquest dissabte dia 8 de setembre actuarà el duet Aryaga en un paratge únic: la Vinya dels Artistes del celler Mas Blanch i Jové, on escultures conviuen entre ceps i oliveres.

És un duet format en interpretació amb guitarra clàssica al Conservatori Superior de Música de Sevilla i perfeccionat amb un màster en música de cambra al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona. Proposa un recital construït al voltant de la inspiració del folklore íntimament relacionat amb els orígens de la música dita «culta». Paral·lelament, el duo es desenvolupa i construeix la seva pròpia identitat artística a través de la creació del seu Projet 441Hz, espectacle musical i visual, on es troben a la mateixa escena diferents formes d’art. El ball, la pintura i la poesia hi són presents a través de l’audiovisual que acompanya, enriqueix i sublima les caloroses sonoritats de la guitarra, amb una tria de compositors com Falla, Albéniz o Bogdanovic.

L’entrada costa només 10 euros i comença al celler a les 20h amb una visita guiada, continua amb el tast de vins, pans, olis, xocolata, etc. El concert serà a les 22h.

 

ESPECTÁCULO VISUAL Y MUSICAL ENTRE VIÑEDOS PARA DESPEDIR EL VERANO

– VII edición de Les Garrigues Guitar Festival dedicado a Emili Pujol en Mas Blanch i Jové

– El dúo Aryaga actuará en medio de La Viña de los Artistas

 

El Guitar Festival dedicado a Emili Pujol vuelve a Les Garrigues un año más para seguir acercando la música culta de instrumentos de cuerda pulsada al gran público. Diferentes conciertos en lugares singulares que llenan de personalidad y talento las noches de verano en la comarca.

Este sábado 8 de septiembre actuará el dúo Aryaga en un paraje único: la Viña de los Artistas de la bodega Mas Blanch i Jové, donde esculturas conviven entre cepas y olivos.

Es un dúo formado en interpretación con guitarra clásica en el Conservatorio Superior de Música de Sevilla y perfeccionado con un máster en música de cámara en el Conservatorio Superior del Liceo de Barcelona. Propone un recital construido alrededor de la inspiración del folklore íntimamente relacionado con los orígenes de la música dicha «culta». Paralelamente, el dúo se desarrolla y construye su propia identidad artística a través de la creación de su Projet 441Hz, espectáculo musical y visual, donde se encuentran en la misma escena diferentes formas de arte. El baile, la pintura y la poesía están presentes a través del audiovisual que acompaña, enriquece y sublima las calurosas sonoridades de la guitarra, con una selección de compositores como Falla, Albéniz o Bogdanovic.

La entrada cuesta 10 euros y empieza en la bodega a las 20h con una visita guiada, continúa con la cata de vinos, panes, aceites, chocolates, etc. El concierto será a les 22h.