Esther Soto i Mireia Ros protagonitzen la comèdia NO HI ENTRO al Jove Teatre Regina a partir del 7 de febrer

 

L’obra, dirigida per Edu Pericas i produïda per ZOOPA, s’estrenarà el proper 7 de febrer

 

Esther Soto i Mireia Ros protagonitzen la comèdia NO HI ENTROal Jove Teatre Regina

 

Us informem que el proper 7 de febrer tindrà lloc al Jove Teatre Regina l’estrena de NO HI ENTRO, un espectacle protagonitzat per les actrius Esther Soto (La Pasión de ShirleyUna nit d’ÒperaCómeme el coco, negroLa que se avecinaHomo Zapping…) i Mireia Ros (Little Night MusicFormentera LadyEl síndrome de UlisesMerlí…).

 

NO HI ENTRO és una divertida comèdia que reflecteix d’una manera molt autèntica les vivències d’una persona gorda. Inspirada en el llibre No quepo!, No quepo! de Lourdes de Miquel i dirigida per Edu Pericas (Els homes són de Mart i les dones de VenusConfessions de dones de 30Hombres desesperadosTuppersex…), l’obra explica la història de la Júlia, una persona grassa que, al llarg dels anys, ha après que no podrà volar mai còmoda en companyies lowcost, que la roba de la seva mida s’anomena de ‘Talla Especial’ i que veure caure a una gorda sempre fa més gràcia que veure caure a una prima.

 

Esther Soto 2_p

 

 

Però tot aquest aprenentatge també fa entendre a la protagonista que el simple fet de ser gorda no és motiu per ser més desgraciada, ni més feliç, sinó que la clau està en no sentir-se culpable per ser grassa només perquè no hi càpiga a una societat que no deixa llocs als gords, encara que en necessitin una mica més. El que encara ha de descobrir és si vol seguir entrant-hi.

 

Segons el director, “vivim en una societat amb tendències unificadores –la moda, els cotxes, els mòbils, els mobles…– on les particularitats de cadascú sembla que facin nosa i, fins que no aprens a acceptar-te i a defendre’t, s’estableix una dura lluita personal per entendre que ser com ets no té perquè ser dolent, encara que siguis diferent, si ets capaç de guanyar-te l’espai que la societat no vol deixar-te tenir”.

 

NO HI ENTRO és una producció de Guid Publicaciones i ZOOPA, aquesta última responsable d’espectacles d’èxit com Estás ahíMás allá del puenteSanti Millán Live!Comedy ZooWantedSingles, i Blanca Navidad.