Estrena! Català. Balla amb mi són 17 cançons, un actor i un músic (a partir del 25 de maig)

 

Estrena! Català. Balla amb mi són 17 cançons, un actor i un músic. El repertori inclou alguns dels noms fonamentals del teatre musical nord-americà, d’Irving Berlin a Jason Robert Brown, passant per Richard Rodgers, Stephen Sondheim o Jonathan Larson, amb l’estrena en català de 10 peces traduïdes i adaptades per Jordi Galceran, David Pintó, Cèsar Aparício i Toni Viñals.

BALLA-AMB-MI-juny_-horitzontal

 

 

 

 

Intèrprets: Toni Viñals i Marc Garcia-Rami
Selecció musical, dramatúrgia i direcció escènica: Xavi Casan
Arranjaments i direcció musical: Marc Garcia-Rami
Moviment: Cristina Martí
Il·luminació: Jorge Mur

Qui són?

Toni Viñals Matas. Membre de la Cia Dei Furbi amb qui ha creat i protagonitzat tots els seus espectacles com La Flauta Màgica (Premi Butaca 2013 com a Millor Actor de Teatre Musical i Premi Max Mejor Espectaculo Musical 2013). Recentment ha protagonitzat l’espectacle Mar i Cel de Dagoll Dagom al Teatre Victòria, i també el musical Marry Me a Little d’Stephen Sondheim al Teatre Lliure. Ha format part de l’espectacle Quixoteràpia, una teràpia musical de la companyia 4xDo, així com de la cantata Mobília d’Albert Guinovart i Piti Espanyol amb la Coral Cantiga, sota la direcció de Joan Lluís Bozzo, i també de la Cantània Rambla LLibertat de Marc Rosich i Albert Carbonell dins la programació del Tricentenari 1714 a l’Auditori de Barcelona.
Actor i cantant, també ha participat als espectacles Monthy Python’s Spamalot dir. El Tricicle, El Último Jinete dir. Víctor Conde, Más de 100 Mentiras. El musical de Sabina dir. David Serrano, 40 el musical dir. Miquel Fernández, Poe i El Mikado de Dagoll Dagom , entre d’altres.

Marc Garcia-Rami. Neix a Barcelona on es gradua amb les màximes qualificacions al Conservatori Superior, realitza postgraus a conservatoris de Paris i Ginebra entre d’altres. Actua arreu de l’Estat com a solista o en formació, a festivals com el de Teatre Clàssic de Mèrida, Barcelona Flamenco, Grec o Temporada Alta.
Ha estat músic d’espectacles com Mar i Cel, Paradís, Sangre de Edipo, Boscos Endins, Naked Boys Singing, Spamalot, La Bella y la Bestia, Hoy No Me Puedo Levantar, Hair, Forever Young, Cap al tard, Germans de Sang, Sister Act, etc… i ha col.laborat com a pianista de càsting o assaig en les produccions d’altres com Les Miserables, Chicago, Geronimo Stilton o Mamma mia. És col·laborador principal piano/celesta de la Banda Municipal de Barcelona resident a l’Auditori sota la direcció de S. Brotons des del 2008.

Més informació sobre els autors de l’espectacle>>

Agraïments: Jordi Galceran, David Pintó, Cèsar Aparício, Escola Memory, Daniel Anglès, Joan Vàzquez, Òscar Martínez, Bealia Guerra, Joan Lluís Bozzo, Roser Batalla, Roger Peña, Cristina Martí, David Bofarull i Meritxell Muñoz.