ESTRENA NOU CICLE! Sols i soles a escena (a partir del 15 de març) Teatre Gaudi

laura pasmada mirada clavo delicias lfj13

 

 

 

 

 

TEATRE GAUDI

ESTRENA NOU CICLE!

Sols i soles a escena

No és ficció. No és un monòleg. És una autobiografia espectacular.

Sols i soles a escena neix de la necessitat de programar un format que rara  vegada el trobem a les sales de Barcelona. Es tracta d’espectacles  unipersonals on els artistes convidats comparteixen amb un nombre reduït  d’espectadors peces que entremesclen l’art del recital amb les apassionants vivències de tots ells.

Reobrim la Sala Petita del Teatre Gaudí Barcelona (Sala Teresa Calafell) per a acollir aquest encontres íntims, propers i protagonitzats per artistes que tenen molt a dir i que disposen d’un encant especial per dir-ho.

Després de triomfar en els seus passos previs per sales com el Versus Teatre o la Sala Cincómonos, els dos primers artistes que visitaran el cicle serán la dramaturga Laura Freijo i l’actor Andrés Cavallín.

 

Del 15 de març al 20 d’abril
Dissabtes a les 19h i diumenges a les 20h

SOY LO QUE ESTÁS BUSCANDO

La dramaturga catalana Laura Freijo escriu, dirigeix i protagonitza aquest  manifest gamberro però sensible, irònic però seriós, desarrelat però  compromès… Un recital divertidíssim que, tot i conduir-se a través de les  vivències de la seva protagonista, ens atrapa com si parlés de nosaltres  mateixos. Com diu la pròpia autora, un manifest sentimental i unplugged.

 

A partir del 2 d’abril

Dimarts i dimecres a les 20h

ANGUILAS

L’actor català-argentí Andrés Cavallín s’instal·la al Teatre Gaudí Barcelona  amb l’espectacle Anguilas, un viatge personal des de la seva infància a Rio  de la Plata (Argentina) fins la absoluta integració a Catalunya on forma  part de la companyia Comediants. Després d’entusiasmar el públic durant la seva estada al Versus Teatre l’any 2011, ara retorna amb aquest apassionant relat autobiogràfic que ell mateix defineix com aagredolç: “mentre rius amb Un ull, plores amb l’altre”.