Teatro

Estrenes de Teatre del 13 al 15 de juny 2017

image005

5 ÚNIQUES FUNCIONS DEL 13 AL 17 DE JUNY!!!!!.

Arnau Tordera dóna la mà als millors compositors de totes les èpoques del teatre cantat per parlar de… LES DONES.

L’homenatge, l’amor, la passió, l’admiració, el desamor, la diversió, la negació, la fascinació, el plaer, l’agonia i la dolçor de TOTES ELLES s’uneixen en la veu d’aquest artista, un home, contra els cants de les sirenes. Si agafem com a vàlid allò de “darrere d’un gran home sempre hi ha una gran dona”,

en aquest cas n’hi trobarem un estol.

 

http://www.catacultural.com/arnau-tordera-i-les-dones-versus-teatre-del-13-al-17-de-juny/

a partir del 13 de juny

 

big-fc-2017-400x570659

 

Quan Faemino y Cansado encaren la creació d’un nou espectacle la seva preocupació primera és aconseguir l’excel·lència. No sempre ho aconsegueixen. Per exemple en ¡Quien tuvo retuvo! per descomptat que no…

Quan decideixen quin serà el tema que  el seu nou espectacle rebutgen habitualment qualsevol idea ja realitzada. En ¡Quien tuvo retuvo! no ha estat el cas…
Quan busquen com serà la posada en escena del seu nou espectacle intenten no repetir mai cap element, ja sigui d’escenografia o il·luminació. En ¡Quien tuvo retuvo! no ha estat possible…

http://www.catacultural.com/faemino-y-cansado-quien-tuvo-retuvo-a-partir-del-13-de-juny-teatre-borras/

del 14 de juny al 28 de juliol

 thumbnail-300x424
 Bodas de sangre parla sobre els grans teme
s: la vida, la mort i l’amor, a partir de costums, tradicions i simbolisme. Es tracta d’aquelles forces majors i impulsos vitals que empenyen els personatges a la tragèdia.Ens plantegem el text de Lorca com un gran poema ple de ritme i de musicalitat -amb composicions originals de Joan Garriga. Un seguit d’escenes, d’entrades i sortides on actors, actrius, personatges  i músiques s’entrellacen per donar vida a la núvia, el nuvi, Leonardo, la mare… Tot amb aire andalús i tintat pel paisatge sec i blanc i per la sang que brolla.

Esa luna se va, y ellos se acercan. De aquí no pasan. El rumor del río apagará con el rumor de troncos el desgarrado vuelo de los gritos. Aquí ha de ser, y pronto. 

http://www.catacultural.com/bodas-de-sangre-del-14-de-juny-al-28-de-juliol-teatre-biblioteca-de-catalunya/

del 14 al 25 de juny

 

 D_LEAR_2

 Aquesta és la trista història d’un home. Fins avui, havia estat una persona afable i havia tingut una vida tranquil·la. Ara, ja vell, deixaria de treballar i es dedicaria a no fer res en particular. Tornaria per última vegada amb les mans a la butxaca cap a casa, on l’esperarien els seus fills, les seves petites coses i la casa per recollir-lo. Però tornaria amb l’estranya convicció d’haver de fer encara alguna cosa perquè la seva vellesa conclogués amb dignitat. Aquest és, doncs, el final de la trista història misteriosa d’un home que intentà abordar la divinitat, que es va voler plegar a la seva animalitat i que acabà compadint-se en la seva humanitat. Només el final de la trista història d’un home.

http://www.catacultural.com/lear-la-caca-de-lhome-del-14-al-25-de-juny-teatre-akademia/

 

del 15 de juny de 2017 al 25 de juny de 2017

NOU_CARTELL_AUDITORITEATRE_BARCELONA-lloll-EL-MALDA-390x560

Diuen que el Palau Maldà, al començament del segle passat, va tenir un estadant molt especial, un comte francès que, fascinat per la ciutat de Barcelona, es va instal•lar en aquest palauet del Barri Gòtic, que ell va anomenar la seva “barraqueta”.

Sibarita de l’art, amant de la música i el teatre, a la barraqueta del senyor comte hi van passar coses que ben poques persones saben. Però la Lloll, després de molts anys d’investigació, ens explicarà el secret que guarda aquest Palau.

Un espectacle fresc, divertit, musical, on la Lloll desplegarà el seu ofici i el seu art per explicar la història mai no contada del Palau Maldà.

http://www.catacultural.com/la-lloll-i-el-secret-del-malda-del-15-de-juny-de-2017-al-25-de-juny-de-2017/

15/16/17/18 de juny de 2017

EL COWBOY DE LA TRISTA FIGURA

Sala Fènix

CARTEL-El-cowboy-site-495x700

   SINOPSI


Comicitat, abisme que apareix entre el què pretenem ser i el què en realitat som. En aquest espai divaga El cowboy de la trista figura, un home que pretén ser Billy Jou.

Desert, cactus, i voltors a contrallum conguren l’ambient per on Billy Jou transita vers el seu destí. Un destí incert, com ho és per a tots nosaltres, perquè el deliri i la imaginació fan volàtil l’home. Tot i així, sempre caminem cap algun indret concret. Del joc entre el gest i els sons onomatopeics neix l’univers de El cowboy de la trista figura. Un monòleg còmic on el públic està convidat a compartir la imaginació i una estona de llur existència.

http://www.catacultural.com/el-cowboy-de-la-trista-figura-15161718-de-juny-de-2017-sala-fenix/