Teatro

Estrenes de Teatre del 19 al 22 d´abril 2017

 

untitled

 

 

 

 

 Fins el 21 de maig de 2017

DIUMENGE | JOAN BROSSA | HERMANN BONNÍN

  Cartell_web_tallat_781
SALA

Joan Brossa

DATES

ESTRENA 19 d’abril

Del 16 d’abril al 21 de maig de 2017

FITXA ARTÍSTICA

Text Joan Brossa

Direcció Hermann Bonnín

Intèrprets Àngels Bassas, Àlex Casanovas i Abel FolK
 

SINOPSI

Tres personatges, el Marit, la Muller i l’Amic protagonitzen la petita història d’un matrimoni de la burgesia enriquida que estiueja a la Costa Brava. “Diumenge” és una comèdia amb referents surrealistes com per exemple els de Magritte, quan desplega en la seva obra telons de vellut, ombres i paraules inflamades en les que hi plana l’atmosfera de la Barcelona dels “60”. Els cinemes de barri, la ràdio, les primeres televisions en blanc i negre i els noticiaris, els No-Dos, en els que la presència del Caudillo Franco era una constant inaugurant pantans, desfilant sota pal·li en les processons del Corpus seguit dels cardenals i bisbes del moment i d’algunes unitats de la cavalleria “mora” de la falange.

http://www.catacultural.com/diumenge-joan-brossa-hermann-bonnin-del16-dabril-al-21-de-maig-de-2017/

19, 20 i 22 d’Abril 2017:

Teatre Akadèmia organitza: «Aria di PRIMAVERA, una mirada sobre música, poesia i teatre italià»

 image003

«ELEGANZISSIMA» amb Drusilla Foer

Direcció: Franco Godi

 Madame Foer, artista i musa de grans artistes i fotògrafs famosos, és considerada una icona d’estil a internet. Irreverent, liberal, mordaç, d’educació anti-burgesa, ha conegut i compartit vida amb personatges cèlebres de l’espectacle i la política. Foer també és activista i dóna suport a causes com la lluita contra la discriminació de gènere o la lluita contra el VIH.

A Eleganzissima, un recital amb humor agut i melancolia, Madame Foer ens explica anècdotes i records intensos de la seva intensa vida, viscuda entre la Toscana, Cuba, Estats Units i Europa.

 http://www.catacultural.com/teatre-akademia-organitza-aria-di-primavera-una-mirada-sobre-musica-poesia-i-teatre-italia-19-20-i-22-dabril-2017/?lang=es

 del 19 d’abril a l’1 de maig de 2017

Broken Heart Story

La Villarroel

89a8cf0b-378f-477f-a750-b0b6efab37cf

  Sinopsi

  Broken Heart Story és una història que parla d’art i d’amor, una irònica exposició dual sobre les pressions que experimenta una artista femenina que intenta combinar el paper de dona independent i lliure amb la vida familiar i casolana molt més tradicional i socialment acceptada. Els personatges principals són una escriptora (amb bigoti), i el seu contrari complet, una vanitosa i exuberant dona àvida d’amor (la seva ànima). Un cor de veus situa i narra la història, entre els quals es troben una mare, un pare, una gata blanca, un ant que parla, un esquarterador mediàtic, que construeixen aquest delirant i particular univers poètic.

Amb
Pepo Blasco
Vero Cendoya
Patrícia Mendoza
David Menéndez
Carmela Poch
Carla Torres

http://www.catacultural.com/broken-heart-story-del-19-dabril-a-l1-de-maig-de-2017-la-villarroel/

 del 19 d´abril al 21 de maig

GALILEU

 big-galileu-400x570878
  El descobriment científic de Galileu Galilei va ser cabdal per la vida de les persones de la seva època, per l’art, per la filosofia, per la percepció del món i de l’ésser humà i el seu lloc dintre l’univers.
“Galileu” es una versió per tots els públics però també pels adolescents, una versió essencial per explicar què va descobrir aquest important científic.
Una obra interpretada per gent jove i dinàmica, amb la música poètica de “Love of Lesbian“, interpretada en directe pels propis actors.
 

A partir del 20 d´abril 

JUAN TAMARIZ “MAGIA POTAGIA… ¡Y MAS!”

400x570

.Teatre Tívoli
JUAN TAMARIZ “MAGIA POTAGIA… ¡Y MAS!”
Torna Juan Tamariz al Teatre Tívoli, amb l’espectacle “Magia Potagia… ¡y más!”
Juan Tamariz, reconegut com un mestre del gènere de la màgia, torna a Barcelona. El carismàtic i reconegut mag ens presenta el seu exítós espectacle, amb el títol “Magia Potagia… ¡y más! Un xou de màgia, misteri, alegria i meravelles sense fi.
Acompanyat per l’encant de la màgia de Consuelo Lorgia i els detalls del mag Alan
 

El Circ històric Raluy s’instal·la al parc de l’Arborètum de Sant Cugat fins a l’1 de maig

 

FBRaluy01

Gràcies al conveni de col·laboració que manté amb l’Ajuntament, el circ ofereix funcions especials per a col·lectius i associacions vinculades al tercer sector

Sant Cugat és una “Ciutat amiga del circ” des del 2008

El Circ Històric Raluy és actualment un dels pocs circs històrics en itinerància d’Europa queviatja i opera amb unes instal·lacions que constitueixen, per si soles, un autèntic museurodant de circ, reconegut internacionalment pel seu format i pel contingut dels seusespectacles. Les seves emblemàtiques carrosses s’instal·len des d’avui al Parc de l’Arborètum, on la ciutadania podrà gaudir d’una quinzena de representacions d’aquest Circ únic que s’estendran fins a l’1 de maig.

El Circ Històric Raluy defensa el circ de qualitat, amb denominació d’origen, fet des de laperspectiva de circ  anomenat tradicional adreçat al públic familiar i que no està renyit ambla interacció i col·laboració amb disciplines contemporànies.

De la seva banda, Sant Cugat és “Ciutat Amiga del Circ” des del 2008 i per aquest motiu l’Ajuntament de Sant Cugat ha signat diversos convenis de col·laboració amb diferentscompanyies i circs de vela, per tal de garantir una programació de màxima qualitat i continuada a la ciutat.

http://www.catacultural.com/el-circ-historic-raluy-sinstal·la-al-parc-de-larboretum-de-sant-cugat-fins-a-l1-de-maig/

El Teatre-Auditori Sant Cugat acull l’estrena a Catalunya deDéesses et Démones, el nou espectacle de Blanca Li i Maria Alexandrova

 lph2197069laurentphilippe_400

Les dues ballarines i coreògrafes presentaran la peça a Sant Cugat, al Centre Cultural Terrassa i a Teatros del Canal de Madrid en quatre úniques funcions a l’Estat Espanyol

El muntatge es podrà veure a Sant Cugat el divendres 21 d’abril a les 21.00h

El proper divendres 21 d’abril el Teatre-Auditori de Sant Cubat acollirà l’estrena a Catalunya de Déesses et Démones (Deesses i Dimònies), el darrer muntatge de les ballarines i coreògrafes Blanca Li i Maria Alexandrova. La funció tindrà lloc a les 21.00h i s’emmarca dins una gira de quatre úniques funcions per Espanya: al Centre Cultural Terrassa el dia 22 d’abril i a Teatros del Canal de Madrid els dies 3 i 4 de juny.

 

a partir del 22 d´abril

La autora de Las meninas

Teatre Goya 

h_meninas_sense_logo

El pròxim 22 d’abril La autora de Las meninas, un text de nova creació escrit i dirigit perErnesto Caballero, director del Centro Dramático Nacional (CDN) – INAEM. El muntatge planteja un possible futur en què una monja especialitzada en la reproducció exacta de grans obres pictòriques -interpretada per Carmen Machi– perd la raó i acaba creient-se la pintora més important de la història. Mireia Aixalà i Francisco Reyes completen el repartiment d’aquesta comèdia distòpica que reflexiona sobre la vanitat, el mal ús del poder i les conviccions socials, i posa de manifest la banalització de l’art en la societat actual.

DADES PRÀCTIQUES
a partir del 22 d’abril
Text i direcció: Enesto Caballero
AmbCarmen Machi, Mireia Aixalà i Francisco Reyes
ProduccióFocus i Centro Dramático Nacional (CDN) – INAEM

http://www.catacultural.com/la-autora-de-las-meninas-a-partir-del-22-dabril-teatre-goya/