Estrenes de Teatre del 20 al 23 de desembre 2016

 

Telondeteatro_i2

 

 

 

 

 

 

del 20 de desembre al 29 de gener 2017

La Taverna dels Bufons

Teatre Romea

Bufons_v_TEATRE01

 AUTORES: Martí Torras Mayneris y Denise Duncan
TRADUCCIÓN: Joan Sellent
DIRECCIÓN: Martí Torras Mayneris
CON: Joan Pera, Carles Canut, Dafnis Balduz y Els Berros de la Cort (Jordi Batallé, Gavin Buckley, Elda Daunis, Marc Daunis, Xus Jiménez) 
Sinopsis:

En un purgatorio de músicos y comediantes, Will Kemp y Robert Armin, los dos cómicos de la compañía más famosa de Londres, reciben la noticia de la muerte de William Shakespeare.
Sólo él podría salvarlos y darles la gloria que se merecen si demuestran su valía como actores cómicos.
Pero es incierto que Shakespeare llegue al día siguiente, que reconozca el talento de sus bufones, y que ellos no lo estropeen todo con su actuación.

http://www.catacultural.com/la-taverna-dels-bufons-del-20-de-desembre-al-29-de-gener-2017-teatre-romea/

 
verkami_b95204ef4488ce87e89cd8d68d14d257
 
 Espectacle en castellà

 El rey del Gurugú forma part del cicle Mar de Miralls. Fluxos de migració a la Mediterrània.

Sinopsi

El rey del Gurugú és el testimoni del drama de la migració vist a través dels ulls d’un gos, Marley. Aquest, adoptat per l’Adbul, marxa a la muntanya del Gurugú, el lloc de pas, la sala d’espera del paradís, on els migrants subsaharians malviuen esperant que els arribi l’hora de saltar la tanca i entrar a Europa. Quan Marley arriba a El petit Bamako, el campament d’Abdul, descobreix que l’han adoptat per fer de gos guardià, perquè avisi dels freqüents atacs de la policia marroquina. I aleshores, s’adona que serveix per a alguna cosa, que és imprescindible, que pot tenir una llar i crear vincles amb aquesta mena d’Ulisses del segle XXI, que es desviuen per arribar a la terra promesa que tant han somiat.

http://www.catacultural.com/el-rey-del-gurugu-forma-part-del-cicle-mar-de-miralls-fluxos-de-migracio-a-la-mediterrania-del-20012017-al-21012017-sala-beckett/?lang=es

PARADISE 4 ÚNIQUES FUNCIONS! 20 i 27 de desembre

Teatre Poliorama

    paradise           
#vinealParadise 80 minuts Espectacle en català i castellà Recomanat a partir de 14 anys
 

PARADISE
Amb Albert Baró, Artur Busquets, Elisabet Casanovas, Adrian Grösser i Albert Salazar. A PARADISE veurem tres històries que passen en un mateix espai, l’habitació d’un prostíbul. Tres relats que ens parlen de la família, de la soledat i de l’amor. Cinc actors interpretant amb honestedat a nou personatges que busquen el seu paradís perdut. Una comèdia construïda des del drama, amb tocs esperpèntics, i amb la Veroshka com a narradora i còmplice de l’espectador. Benvinguts al Paradise. NICO&SUNSET PRODUCTIONS
 
 

KALIMAT 20/12/2016

entrades exhaurides

Kalimat.0

 ENTRADES EXHAURIDES

  • Ahmed Al Hamso, FatimaFaraj, GhadirGhadir, KhamissaHussein, Shaenaz Mamo, Bakher Mohamad, Mahmood Mohammad, Manar Mostafa, HusseinMostafa, Maryam Mustafa.
  • Direcció Helena Tornero
  • Sala Tallers
  •  al 

Projecte socialKALIMAT (paraules) és un relat de deu refugiats, cinc dones i cinc homes del camp de Nea Kavala, al nord de Grècia, que fruit d’un taller d’escriptura desenvolupat aquest estiu pel projecte Paramythádes exposen en primera persona la seva situació actual. A partir d’aquests textos, Helena Tornero ha fet una dramatúrgia que comptarà amb la complicitat de deu actors i actrius per posar veu als refugiats.

Autors i autores:
Ahmed Al Hamso, FatimaFaraj, GhadirGhadir, KhamissaHussein, Shaenaz Mamo, Bakher Mohamad, Mahmood Mohammad, Manar Mostafa, HusseinMostafa, Maryam Mustafa.
Dramatúrgia i direcció
Helena Tornero
Ajudant de direcció
Oriol Morales
Amb
Roger Casamajor, Alicia G. Reyero, Anna Güell, Isak Férriz, Georgina Latre, David Menéndez, Jorge Picó, Marc Pujol, Manar Taljo, Teresa Vallicrosa, Joan Bentallé, Queralt Casasavas, Jordi Figueras, Carles Gilabert, Mireia Gubianas, Ramon Pujol, Vanessa Segura
 
http://www.catacultural.com/kalimat-20122016-entrades-exhaurides/
 

del 21 de desembre de 2016 al 8 de gener de 2017

 
 
SINOPSI

La Bohèmia és un petit concert teatralitzat, condimentat amb algun toc de poesia i un xic d’opinió. Un viatge despullat a l’essència d’un repertori d’una sensibilitat extraordinària i una immensa bellesa. Perquè, de bohemis, tots n’hem estat en algun moment o altre. D’alguna manera o altra.

Bogeria, fragilitat, tremolor, revolució, surrealisme, picardia, amor, melangia, llibertat, record, ruptura i anhel.

Un recorregut senzill alhora que agosarat pel com, per a nosaltres, continua prou vigent una manera de viure, conviure, sentir i compartir. Un recorregut per la nostra passió per l’art, la cançó i la bellesa.

Un petit esbós d’una època, d’un estil, d’una música i d’una manera de fer que han quedat als nostres cors i ens fan frisar per mostrar el que tenim per dir sobre tot el que tantes vegades hem sentit.

Espectacle en català
FITXA ARTÍSTICA

Direcció i dramatúrgia Agustí Humet
Músics Joan Muntada i Víctor Vela
Intèrprets Xuel Díaz, Úrsula Garido i Víctor Vela

http://www.catacultural.com/la-bohemia-agusti-humet-del-21-de-desembre-de-2016-al-8-de-gener-de-2017-la-seca-espai-brossa/?la partir del 21 de desembreang=es

A partir del 21 de desembre

VERNISSATGE

El Maldà

vernisage

  VERNISSATGE. Comèdia. 60 min. Català. Cia. La Trama Produccions. Un home és convidat per una parella d’amics a la celebració de la seva recent decorada casa. Però ben aviat, el que semblava que podia ser una vetllada agradable, acaba convertint-se en un autèntic malson. Sota l’aparença d’una parella feliç, moderna i exitosa, que creu que la seva manera de viure és la correcta, s’embranquen en un allau de crítiques per condemnar les decisions vitals del seu amic, revelant poc a poc els dos éssers fràgils i buits que són i que han construït tot un món d’aparences amb l’única finalitat que rebre l’aprovació de l’altre.

Autor: Václav Havel
Direcció: Marilia Samper
Traducció: Monika Zgustová
Intèrprets: Alberto Díaz, Xavier Pàmies i Carla Ricart

 http://www.catacultural.com/vernissatge-a-partir-del-21-de-desembre-el-malda/?lang=es

 del 23/12/2016 al 08/01/2017

Odisseus

Sala Beckett

 
15230748_1354013824611725_7589040367059497557_n
 
 Sinopsi

L’Odissea d’Homer ha esdevingut un referent de la literatura universal i un dels grans mites de la cultura mediterrània.

El mar esdevé l’escenari perfecte per replantejar el sentit de la memòria i l’amor, i un lloc on l’equilibri entre el deure i el desig -el seny i la rauxa- es pertorba. Una guerra que acaba, el retorn d’uns aqueus fatigats que lluiten per veure de nou la seva terra; i un rei que, rodejat de mar, posa en dubte la seva noble identitat per abraçar les despulles de la supervivència.

A la cia. Teatre Tot Terreny apareix el repte d’actualitzar l’Odissea en un espai escènic i a través d’un projecte singular, atrevit i ple de força.

 Cia. Teatre Tot Terreny

La cia. Teatre Tot Terreny ha realitzat espectacles en diversos camps i adreçats a tot tipus de públics: tant teatre per adults, com per infants o adolescents; treballant tant en l’animació de carrer com en obres de teatre de sala. Absenta, Roda, roda poesia…, Antologia per joglars, El General Bum Bum, L’ós & El cant del cigne, Informe per a una Acadèmia, KRAPP, L’última cinta, Helena, Colors i l’aplaudidíssim monòleg de Lali Álvarez interpretat per Oriol Pla, Ragazzo, són alguns dels espectacles més recents de la companyia.

Dramatúrgia: Pau Matas, Oriol Plai Quimet Pla
Idea original i direcció: Quimet Pla

Intèrprets: Josh Climent, Andrea Eraso, Raül Ferré, Marc Giró, Cèlia Gòmez, Mike Gómez, Pablo Macho, Laia Manzanares, Sandra Morales, Joan Parellada, Diana Pla, Oriol Pla, Oriol Roig, Cèlia Rovira, Jordi Samper, Eloi Sanchez, Elena Simarro, Manar Taljo, Carla Tovias iGinebra Vall.
Músics: Marc Giró, Pau Matas, Miquel Pérez, Cèlia Rovira i Aina Vallès

http://www.catacultural.com/odisseus-del-23122016-al-08012017-sala-beckett/