Estrenes de Teatre del 22 al 27 de novembre 2016

 

telones-para-teatro

 

 

 

 

 

 

22 i 23 DE NOVEMBRE

LAS COSAS QUE NUNCA ME CONTARON

Teatre Versus

11_Banner_COSANUNCACONTARON

 

DUES ÚNIQUES FUNCIONS: 22 i 23 DE NOVEMBRE
Text i actor: Franklin Rodriguez
Direcció: Hugo Blandamundo
Companyia d’Uruguai

“Las cosas que nunca me contaron” estará dos únicos días en el Versus Teatre.

Sinopsi
Se trata de un monologo interpretado por el actor y dramaturgo Franklin Rodríguez, quien apela a la clave humorística para narrar los acontecimientos que le tocaron vivir. Una obra espontánea, ágil, divertida y profunda, que te hará reír y emocionar.

El pasado se divisa a menudo como una mezcla agridulce de momentos que hoy parecen divertidos con episodios capaces de emocionar todavía a quien los evoca. La historia del Uruguay vista a través de los ojos de un típico uruguayo. Cuarenta años  de historia transitan entre la diversión, el llanto, la risa, la emoción, para conmover con este monólogo que ha visitado varios festivales internacionales de teatro.

Més informació http://www.catacultural.com/las-cosas-que-nunca-me-contaron-22-i-23-de-novembre-teatre-versus/

 

24/11/16 al 01/01/17)

MOLT SOROLL PER NO RES

TNC

  moltsoroll_200x236

 William Shakespeare

Direcció Àngel Llàcer

Torna l’èxit! La gran comèdia de Shakespeare amb un nou repartiment.
Àngel Llàcer situa la comèdia més festiva de Shakespeare durant l’època daurada del cinema popular americà dels anys cinquanta, i transforma la mascarada dels amants de Sicília en l’ebullició d’un plató que posarà en crisi la frontera que separa ficció i realitat.
Entre el desig i l’orgull, els amors i les inseguretats, una gran companyia d’actors i actrius ballarà al ritme de la música en directe de Cole Porter, per convertir aquesta comèdia romàntica, tenyida per les ombres del melodrama, en un apassionat cant a la vida. Una apologia de la sensualitat com a motor de la nostra existència.
 

Fitxa artística

Autor
William Shakespeare
Direcció
Àngel Llàcer
Traducció
Salvador Oliva
Adaptació
Marc Artigau i Queralt, Manu Guix i Àngel Llàcer
Amb
David Verdaguer, Sílvia Abril, Aida Oset, Josep Palau, Jordi Coll, Lloll Bertran, Albert Triola, Òscar Muñoz, Guillem Albà, Víctor Gómez, Georgia Stewart, Jordi Vidal, Màrcia Cisteró, Enric Cambray, Pau Ferran. Orquestra: Toni Pagés, Pere Foved, Jordi Franco, Clodulfo Núñez, Jordi Roquer, David Sánchez, Oriol Cusó, Miguel Ángel Royo, Pere Miró, Jaume Peña, Ivó Oller, Josep Tutusaus, David Darío García, Anna Fernández, Laia Pujolassos, Bernat Piqué, Úrsula Amargós, Carlora Amargós, Laura Bosch, Marçal Ayats, Edgar Caselles, Manu Guix i Joan Jesús Caro
 
Més informació http://www.catacultural.com/molt-soroll-per-no-res-241116-al-010117-tnc/

   

Del 24 de novembre al 4 de desembre

SÂLMON< FESTIVAL

 SALMON-90x100

 WWW.SALMON-DANCE.COM
 

SÂLMON< és una oportunitat per contemplar el paisatge que es crea quan els artistes ofereixen el seu treball al món. Això és el present. No es tracta de produir discursos, legitimar estils o afirmar ideologies: sabem que el present no es troba en allò que ja coneixem. Per això aquest SÂLMON< s’ha pensat com un espai dedicat a l’escolta. Sí, també és un festival d’arts escèniques, però sobretot és una oportunitat, una invitació radical a trobar-se avui, amb altres persones, amb els artistes i amb les seves obres. Un festival és una espècie de vòrtex on conflueixen imaginaris, desitjos, idees i experiències. Tot això genera inevitablement un ecosistema efímer  però d’una riquesa extraordinària; o el que és el mateix: una gran oportunitat de guanyar la partida al temps. Només cal ser valent, acudir-hi i escoltar: això és el present i aquestes són les seves ressonàncies fascinants.

Més informació http://www.catacultural.com/salmon-festival-del-24-de-novembre-al-4-de-desembre/

A partir del diumenge 27 de novembre, a les 12 h, es podrà veure a l’escenari del Teatre Teatreneu (Terol, 26).: ZAS, el primer espectacle musical de màgia. El xou ve de la mà del mag Pablo Barán, més conegut com a Màgic Pablo, que als seus 19 anys ha arribat per reinventar el món de la màgia. ZAS, tan sols podrà veure’s en 16 úniques funcions

 magia

 

.

Alguna vegada has desitjat tancar els ulls i aparèixer en l’altra punta del món? I si et diguessin que això és possible amb un simple ZAS?

La història de ZAS, gira entorn d’un viatge amb diverses destinacions i amb un laboratori com a punt de partida. L’espectacle, que compta amb la participació de les ballarines Cristina i Judit, aposta per fusionar la màgia amb la dansa, donant lloc a un format mai vist. Una increïble escenografia en 3D, vestuaris ambientats en diferents països i sorprenents efectes visuals són els elements clau per transportar als espectadors a través d’un món de fantasia. Tot això acompanyat d’una infinitat de jocs, des de grans a petites il·lusions que despertaran la sorpresa de tots.