Teatro

Estrenes de Teatre del 24 al 29 d´abril 2017

 

telones-para-teatro

 

 

 

 

 

 

a partir del 22 d´abril

La autora de Las meninas 

Teatre Goya

 

h_meninas_sense_logo

El pròxim 22 d’abril La autora de Las meninas, un text de nova creació escrit i dirigit perErnesto Caballero, director del Centro Dramático Nacional (CDN) – INAEM. El muntatge planteja un possible futur en què una monja especialitzada en la reproducció exacta de grans obres pictòriques -interpretada per Carmen Machi– perd la raó i acaba creient-se la pintora més important de la història. 

Mireia Aixalà i Francisco Reyes completen el repartiment d’aquesta comèdia distòpica que reflexiona sobre la vanitat, el mal ús del poder i les conviccions socials, i posa de manifest la banalització de l’art en la societat actual.

Text i direcció: Enesto Caballero
AmbCarmen Machi, Mireia Aixalà i Francisco Reyes
ProduccióFocus i Centro Dramático Nacional (CDN) – INAEM

http://www.catacultural.com/la-autora-de-las-meninas-a-partir-del-22-dabril-teatre-goya/

 

del 24 d’abril al 7 de maig

LA MATERNITAT D’ELNA

 lamaternitat_esp (1)
 

 Entre 1939 i 1944, la infermera suïssa Elisabeth Eidenbenz va salvar la vida a 597 infants, fills de les refugiades espanyoles internades als camps d’Argelers i Sant Cebrià del Rosselló. Un espectacle dolorosament actual.

  29/04 a les 20:30h. Àgora Lliure – UPF
Rastrejadors de la memòria Taula rodona amb el dramaturg Pablo Ley, l’escriptora, professora d’Història i creadora polifacètica Marta Marín-Dòmine i Assumpta Montellà, autora del llibre La maternitat d’Elna.

http://www.catacultural.com/la-maternitat-delna-del-24-dabril-al-7-de-maig-teatre-lliure/?lang=es

del 25 d’abril al 28 de maig de 2017

Federico García

Teatre Romea

405x579_Federico_Garcia

 Una mirada polièdrica a la figura del poeta

En el 81è aniversari de la mort del poeta, Pep Tosar s’apropa al món interior de Federico García Lorca en un viatge sorprenent i formidable pels paisatges de Castella i Andalusia. Una biografia sonora i visual. Una guia per entendre millor al poeta que va cantar a la vida i a la mort amb la mateixa intensitat. 

El muntatge recorre els episodis vitals més destacats de la vida del poeta i els confereix la seva pròpia banda sonora. Alhora, estableix connexions entre els fragments biogràfics i les obres que Lorca va escriure durant aquells períodes.

 http://www.catacultural.com/federico-garcia-del-25-dabril-al-28-de-maig-de-2017-teatre-romea/?lang=es

a partir del 25 d´abril

PROGRAMACIÓ VERTICAL a l’ALMERIA TEATRE per als mesos d’abril a juny (

 

 foto_somethings

 l’ALMERIA TEATRE ha elaborat una programació vertical per als mesos d’abril a junyque comprèn una obra diferent segons el dia de la setmana.

 La programació s’enceta els dimarts a les 21:00 hores amb SOMETHING’S COMING, un tribut a Stephen Sondheim interpretat per Joan Vázquez en la veu i al piano que inclou alguns del temes més emblemàtics de la carrera del famós compositor de musicals.

http://www.catacultural.com/programacio-vertical-a-lalmeria-teatre-per-als-mesos-dabril-a-juny-a-partir-del-25-dabril/?lang=es

 

del 26 d’abril al 28 de maig de 2017

IGNOTS

El Maldà

.

 

IGNOTS_horizontal

  Estrena! IGNOTS. Teatre de text. 75 min. Català. De Ramon Madaula. El Joan i el Lluís són dos companys de feina. Els dos estan casats i feliços amb les seves respectives parelles. Cada dia dinen en el mateix restaurant de menú i acaben forjant una bona amistat. Un dia, per testimoniar la seva amistat, es proposen un repte. Un repte que, en cas d’assolir-lo, els portarà a transitar per territoris ignots. La veritable amistat ho resisteix tot?

Text i direcció: Ramon Madaula

Intèrprets: Josep Julien i Marc Rodríguez

http://www.catacultural.com/ignots-del-26-dabril-al-28-de-maig-de-2017-el-malda/?lang=es

del 27 d’abril al 28 de maig

IVÀNOV

Teatre Lliure

 IVÀNOV

 

GISELA CONCIERTO SINFONICO FANTASIA

 40 músicos sinfónicos, voz y música  en directo para toda la familia con canciones de la  Bella y la Bestia, La Sirenita, Peter Pan, El Jorobado de Notre Dame, Mary Poppins, El Rey León, Aladín, Frozen y muchas más para acercar de una manera divertida a los niños al mundo de la música clásica.

Gisela presenta el próximo 29 de abril un único concierto en el teatro Tívoli, un espectáculo totalmente nuevo e innovador: “Concierto Sinfónico Fantasía”, con el que la artista saldrá luego de  gira por toda España.

En “Concierto Sinfónico Fantasía” con Gisela se mezcla la música en directo con fantasía e ilusión, para cautivar al público infantil y al adulto. Un concierto perfecto para toda la familia que despertará los sentimientos.

http://www.catacultural.com/el-teatro-tivoli-estrena-el-sabado-29-de-abril-una-unico-dia-concierto-sinfonico-fantasia-con-gisela/?lang=es