Teatro

Estrenes de Teatre del 6 al 9 de juny 2017

del 6 al 30 de juny

descarga (2)

HAMLET 

Teatre Lliure de Gràcia

de WILLIAM SHAKESPEARE versió i direcció PAU CARRIÓ
hamlet_esp

Torna a Gràcia un dels muntatges més aclamats de la temporada passada. El Hamlet rebel dels ‘sense futur’. Un espectacle rabiosament intergeneracional, amb Pol López de protagonista.

Premi Butaca 2016 a l’Actor per a Pol López.

http://www.catacultural.com/hamlet-del-6-al-30-de-juny-teatre-lliure-de-gracia/

08 – 18, Jun. 2017

MAFIA

Sala Atrium

de Companyia The Mamzelles Teatre
08 – 18, Jun. 2017
image006

Estem en alguna part de Calàbria en algun moment dels anys 90. Ens trobem en una cuina, en la nit més calorosa de l’any, la vespra de les noces de la filla petita de Salvatore Maritzzo, un dels homes més poderosos de la ciutat. Les quatre germanes Maritzzo esperen als homes de la família per sopar. Se non li aspettiamo ce andrà di Traverso! Sona el timbre: hi ha una nota: – On vas? – diu Ilaria – A buscar al pare -respon Emilia – I qui et protegirà? – Emilia la mira…- Nosaltres ens protegim sols-.

http://www.catacultural.com/mafia-08-18-jun-2017-sala-atrium/

 

big-balletcuba-400x570656

El Ballet Nacional de Cuba és una de les més prestigioses companyies del món del ballet que ocupa un lloc prominent en la cultura hispanoamericana contemporània. El rigor artístic-tècnic dels seus ballarins i l’amplitud i diversitat en la concepció estètica dels coreògrafs, atorguen a aquesta agrupació un lloc rellevant entre les grans institucions del seu gènere en l’escena internacional.

El Ballet Nacional de Cuba és la màxima expressió de l’escola cubana de ballet, que sobre la base cultural que brinden diversos segles de tradició en la dansa teatral.

Ballet Nacional de Cuba, arriba amb “La Magia De La Danza”  interpretant les peces més famoses de: GISELLE, LA BELLA DURMIENTE, CASCANUECES, COPPÉLIA, DON QUIJOTE, EL LAGO DE LOS CISNES, SINFONÍA DE GOTTSCHALK.

http://www.catacultural.com/ballet-nacional-de-cuba-del-8-al-18-de-juny/

a partir del 8 de juny

 

 

L’espectacle, que va exhaurir totes les localitats durant la temporada anterior, torna al Teatre Goya durant sis úniques setmanes

581x327

Després de l’èxit aconseguit durant la seva estada al Teatre Goya durant la temporada 2015-2016, El preu torna a la sala a partir de 8 de juny i durantsis úniques setmanes. Amb més de 17.000 espectadors, l’obra dirigida per Sílvia Munt va ser l’espectacle teatral més vist de l’edició del Grec 2016 Festival de Barcelona.

Pere ArquilluéRamon Madaula, Lluís Marco Rosa Renom tornaran a protagonitzar aquesta íntima radiografia sobre la decadència americana durant la Gran Depressió. Una història sobre l’enfrontament entre dos germans que parla sobre les conseqüències de les nostres decisions. Escrit el 1968, El preu (The price) va ser el darrer èxit de crítica i públic del dramaturg Arthur Miller.

http://www.catacultural.com/arquillue-i-madaula-tornen-al-teatre-goya-amb-el-preu-a-partir-del-8-de-juny/

 

 a partir del 8 de juny

ORGASMOS

Club Capitol

big-nuevaimage-orgasmos-400x570742

 

 O

RGASMOS és una comèdia que tracta de les diferències entre homes i dones i la convivència en parella. Es remunta a Adan i Eva i va fins a l’actualitat. Una bona manera de veure que encara que hi hagi una guerra de sexes, aquests sempre acaben per ser el millor complement l’un per l’altre.

ORGASMOS és una divertida comèdia que ens farà reflexionar. En resum, un autèntic manual d’autoajuda per a enfrontar-se als reptes de viure en parella, que no són pocs.

Sala: Club Capitol – Sala 2

Durada: 90 mins
Autor: Dan Israely
Direcció: Oscar Contreras
Actors: Mónica Perez i Roger Pera
Covers: Ferran Terraza i Sam Sánchez
Música: Pep Sala
Idioma: Castellà
 CARTEL-TRAPPED2-1-495x700

El delirant solo d’ Inda Pereda utilitza la comèdia física, el so i la mímica per
construir un paisatge imaginari salvatge, ple de situacions emocionants, ridícules i
grotesques: operacions d’emergència, inusuals musicals corporals i el feliç
naixement d’ essers mutants; tot això està poblat per personatges bojos i universals:
molestos samurais i vaques felices.
A través d’un espectacle ple d’ ingeni pur i participació del públic,”TRAPPED” obre
les portes a un lloc on mons surrealistes convergeixen de forma absurda, on els
moments irreverents condueixen a una transcendent bellesa. Es planteja la
pregunta fonamental: És la vida sols un somni?

http://www.catacultural.com/trapped-dinda-pereda-del-8-a-l11-de-juny-sala-fenix/?lang=es

a partir del 9 de jun

 DIARIO DE UN CUARENTÓN

Club Capitol

 

big-diario-cuarenton-400x570232

 

Estàs preparat per viure un retorn al passat amb Diario de un Cuarentón? Andrés Torres vol seguir hiperconectat als anys 70 i 80 amb anècdotes d’ahir, avui i de sempre. #Senosvadelasmanos és el seu últim hit que no us podeu perdre ni els joves ni els “viejóvenes”.

Si ets un fofisano amb adolescència infinita, si se’t posa la pell de gallina amb els Phoskitos, la pantera rosa o amb el crit: “Chanquete ha mort!”, ets dels nostres. Si et comuniques per Snapchat però prefereixes el SMS, si ets de la Generació X i vols compartir uns riures amb els teus fills de la Generació I, posa’t les Convers, penja’t la Polaroid puja al patinet per venir a gaudir-ho.. perquè aquest és el teu espectacle.