Estrenes de Teatre del 6 a l´11 de desembre 2016

 

telones-para-teatro

 

 

 

 

 

 

del 6 a l´11 de desembre

BLAKE 100 X 100 BLAKE

Sala Barts  

241016182615_blake_gr 

 

Blake és una nova experiència, Blake és imprevisible, Blake és el jazz de la màgia de la ment, del mentalisme, de les il·lusions mentals.

29 anys desenvolupant noves idees i presentacions, un repàs per aquests anys, una improvisació permanent, mai dos dies de la teva vida són iguals, amb Blake passa el mateix.

Mai dos espectadors responen igual, ni pensen igual, Blake ha d’adaptar-se, el ritme el marca l’espectador, el disseny de l’espectacle també, la resolució, només en mans de Blake.

Més informació http://www.catacultural.com/blake-100-x-100-blake-del-6-a-l11-de-desembre/

a partir del 7 de desembre

Romeu i Julieta

La Seca-Espai Brossa

 
“Una tragèdia servida amb passió i efectivitat” 
(Ramon Oliver, Què Fem!)
 
5b011074-9e40-4df7-a5dd-ea4df82a0cee
 
La Seca Espai Brossa en col·laboració amb Projecte Ingenu reestrenem la versió del clàssic de Shakespeare de Anna Maria Ricart i Marc Chornet. Un dels èxits de la temporada torna aquest desembre a La Seca amb un nou repartiment però que manté l’esperit de la companyia Projecte Ingenu.

Romeu i Julieta és la història d’un primer, i últim, amor. La història de dos joves per desprendre’s del llegat d’odi que no els deixa estimar, que no els deixa estimar-se.

Més informació http://www.catacultural.com/romeu-i-julieta-a-partir-del-7-de-desembre-la-seca-espai-brossa/

del 7 al 23 de desembre de 2016

Elektra Richard Strauss

Gran Teatre del Liceu 

 

ELEKTRA (Patrice CHEREAU) 2013

 Una òpera poc representada al Liceu amb el gran director de cinema Patrice Chéreau

Micenes, Grècia. Elektra i Chrysothemis són les filles de la reina Klytämnestra, que ha mort el seu marit amb la complicitat d’Aegisth, el seu amant. Les filles planegen venjar-se’n, però abans de poder fer-ho arriba el tercer fill, Orest, que tots creien mort. Quan aquest s’assabenta dels fets, assassina la mare i l’amant. Elektra, després d’una intensa dansa triomfal, cau morta.

Intensa obra de contrastos musicals en la qual Strauss plasma l’horror de la tragèdia de Sòfocles.

La famosa darrera producciò del gran i polifacètic director de cinema i teatre Patrice Chéreau transcorre en un temps indefinit i perfila de manera magistral els caràcters i la vessant humana que hi ha darrere la tragèdia d’Elektra.

Més informació  http://www.catacultural.com/elektra-richard-strauss-del-7-al-23-de-desembre-de-2016-gran-teatre-del-liceu/

del 08 al 18 de Desembre 2016

VÍAjeje 

Sala Fènix

CARTEL-VIAjeje-1-1-495x700

Del 08 al 18 de Desembre 2016.

Dijous, Divendres, Dissabtes i Diumenges, 21 hores.

Atenció: el Divendres 16 de Desembre no hi haurà funció del Viajeje perque hi haurà el desConcert del Gran Gerarrius

Duració 55 minuts

Los autores de las últimas obras representadas en la sala Fénix en el ciclo Som Riures se
juntaron para darle vía a sus locuras.

Historias nuevas vividas desde la vía del humor.
Y, como no, a esta nueva aventura decidieron llamarle VÍAjeje.

Pero co una frase como máxima:

Un idiota no puede hacer arte, pero sí se puede hacer arte desde lo idiota.

http://www.catacultural.com/viajeje-del-08-al-18-de-desembre-2016-sala-fenix/

del 9 de desembre al 8 de gener

 rhumia_esp

direcció MARTÍ TORRAS MAYNERIS direcció musical PEP PASCUAL
cia. RHUM I CIA.
Gràcia
del 9 de desembre al 8 de gener Temporada 2016 – 2017

Si la mort va donar vida a Rhum, l’espectacle de, per i per al pallasso ‘Monti’, no és estrany que els seus companys tornin a escena. Ara, amb un espectacle nou amb molta vida per davant. Salut i pallassos!

Premi Zirkòlika 2016 al Millor Espectacle de Circ

Quan els llums de la pista s’apaguen un cop acabat el “bolo de trabajar”, toca posar-se l’abric de personeta, agafar aires de dignitat i sortir a fora el carrer per fer cap a casa, amb la por que aquest món tan seriós no ens devori.

Més informació http://www.catacultural.com/rhumia-del-9-de-desembre-al-8-de-gener-teatre-lliure-de-gracia/

09 Des. 2016 – 08 Gen. 

NORA ( A PARTIR DE CASA DE NINES D’ H.IBSEN)

Sala Atrium

nora_03-400x270

Sinopsi Nora és l’esposa del banquer Torvald Helmer i mare de tres fills. La vida sembla que ha arribat en un punt d’equilibri i felicitat per a la parella, per a la família. La Nora però, lluitarà per sortir d’aquesta casa de nines en la que s’ha convertit la seva vida i casa seva. Nora és la reivindicació i posada en qüestió dels valors que formen el que s’anomena en la nostra societat la felicitat i els seus pilars en una societat capitalista i basada sovint en l’aparença. L’obra Casa de Nines, protegida pel Programa Memòria del Món de la UNESCO, és l’obra més traduïda i més representada del seu autor H. Ibsen;  la seva protagonista, Nora, s’ha acabat convertint en símbol de la igualtat i alliberació de la dona. Trilogia de la imperfecció:Nora a partir de Casa de nines d’H Ibsen Júlia a partir de la Srta. Júlia d’A. Strindberg Nina a partir de La gavina d’A. Txèkhov La Trilogia de la imperfecció agrupa tres universos, tres punts de vista masculins sobre tres dones que volen i necessiten anar més enllà del paper adquirit 

Més informació http://www.catacultural.com/nora-a-partir-de-casa-de-nines-d-h-ibsen-09-des-2016-08-gen-2017-sala-atrium/

a partir de l’11 de desembre

UNA BRUIXA A BARCELONA

Teatre Victòria

lucrecia

Lucrecia torna als escenaris amb un nou espectacle per a nens, però del que segur gaudirà tota la família. Transformada en una bruixa de trenes de mil colors, la seva història reivindica els molts elements representatius de la ciutat de Barcelona, així com la importància de l’amistat o el drac de Gaudí, que ha cobrat vida. Perquè no hi ha bruixes bones o dolentes, només bruixotes que es comporten bé o malament… Ah! I tot amanit amb unes inoblidables cançons interpretades amb el seu inconfusible ritme cubà.

UNA BRUIXA A BARCELONA explica la historia de La Lucre, una alegre nena cubana, sofreix una increïble transformació en arribar a Barcelona: el pèl se li pinta de mil colors i comença a experimentar uns poders màgics que li eren desconeguts fins a aquesll moment…
 http://www.catacultural.com/una-bruixa-a-barcelona-a-partir-de-l11-de-desembre-teatre-victoria/

11 i 18 de desembre, i els dies 15, 22 i 29 de gener

Viu el Teatre actualitza i rellança l’obra musical ‘El Petit Dalí’ al Poliorama

 
 236641_b877-11e6-93c2-0050569a455d_viu-el-teatre-el-petit-dali-web
 

 
 
 

Una reestrena per als més petits de casa,
amb sessions els dies 11 i 18 de desembre,
i els dies 15, 22 i 29 de gener.

 
 
 
 
  • Amb el lema “El batec del teatre familiar de Barcelona”,  Viu el Teatre vol posar en contacte les famílies amb nens i nenes de zero a dotze anys amb una acurada selecció d’espectacles teatrals.
  • En aquesta nova temporada, la programació està formada per un total de dotze espectacles, sis dels quals es presentaran en estrena.

http://www.catacultural.com/viu-el-teatre-actualitza-i-rellanca-lobra-musical-el-petit-dali-al-poliorama-11-i-18-de-desembre-i-els-dies-15-22-i-29-de-gener/