EXACTE, EL MÓN COM NO ÉS (del 5 al 21 de febrer del 2016) La Seca- Espai Brossa

864265a5-e588-4942-8372-f488547afdeaEXACTE, EL MÓN COM NO ÉS

Repartiment: Gemma Martínez i Paula Sendim
Autoria i direcció: Lara Sendim
Música: Paula Sendim
Disseny d’il·luminació: Bernat Bosch
Producció: Cristina Ferrer
Fotografies Clara Bes i Sergi Fuster

 

 

del 5 al 21 de febrer del 2016

Un monòleg musicat (que no musical), visceral, catàrtic, metamòrfic, catastròficament còmic i irònic per necessitat.
Sense por, sense vergonya, sense censura.

SINOPSI
Entrar en crisi és dur, i sortir-ne és un xut d’eufòria. Però hi ha un camí que va des del tocar fons més fastigós, fins el remuntar més alliberador. No és automàtic, ni màgic, ni passa perquè sí. És un procés del que caldria aprendre. Però sovint passa que el que copsem, intuïm, desxifrem en aquest moment de lucidesa, ens sembla tan evident que no ens hi cap al cap que se’ns oblidarà. Però se’ns oblida. Així que aquest monòleg neix de la necessitat de no oblidar. Perquè potser si recordem, n’aprendrem per la propera patacada.

I si Exacte, el món com no és, no és un monòleg a seques, sinó un monòleg musicat (que no musical), és perquè la música hi juga un paper essencial. El juga des de la musicalitat del text, però també, i sobretot, des de banda sonora en directe. El piano, la pianista, vocalista i percussionista, i tots els altres elements sonors, són els secundaris de luxe. Inte­ractuen amb la protagonista en un monòleg gens mono. Perquè allà on no arriben les paraules arriba la música. Allà on les paraules no ens agraden, ens agrada la música.

EXACTE, EL MÓN COM NO ÉS a la sala Palau i Fabre de La Seca – Espai Brossa el divendres 5 de febrer a les 21:30h., i estarà en cartell fins al 21 de febrer de 2016.

Horaris: divendres i dissabte 21:30h. – diumenge 19:30h.
Preu: 12€
Reserves: 93 310 13 64
Durada: 1h 5min