Exposició de «Hiroshi Sugimoto. Black Box» 19 febrer – 8 maig 2016

Sugimoto-01
19 febrer – 8 maig 2016

Des del 19 de febrer de 2016 es podrà gaudir a la Casa Garriga i Nogués a Barcelona de l’exposició dedicada al fotògraf japonès Hiroshi Sugimoto. La mostra, titulada «Hiroshi Sugimoto. Black Box», ens proposa un recorregut per algunes de les sèries més destacades de l’artista i ens convida a conèixer el treball que està realitzant actualment.

Aquest artista multidisciplinar, establert a Nova York des de la dècada dels setanta i que treballa amb l’escultura, l’arquitectura, la instal•lació i la fotografia, està considerat en aquest últim camp un dels autors més importants de l’escena internacional.

La mostra reuneix 39 obres de gran format que permeten recórrer els darrers quaranta anys de treball de l’artista.

Reserva la teva entrada a partir del pròxim 19 de febrer i no et perdis el nostre Take away de l’Exposició.

Cinc grans sèries
•L’exposició està articulada en cinc seccions, dedicades a les cinc grans sèries de l’artista que s’hi podran contemplar: Seascapes [Paisatges marins] (1980-), Portraits [Retrats] (1994-1999), Theaters [Cinemes] (1976-), Diorames (1976-2012) y Lightning Fields [Camps de llamps] (2006-).
•Les seves obres es caracteritzen per una gran bellesa visual i un elevat virtuosisme tècnic. El fotògraf ha aconseguit reinterpretar alguns dels gèneres més característics de la tradició fotogràfica clàssica, renunciant a la tecnologia digital en favor dels mètodes tradicionals.
•En conjunt, l’obra d’Hiroshi Sugimoto constitueix una profunda meditació al voltant de la natura de la percepció, la il•lusió, la representació, la vida i la mort.

Hiroshi Sugimoto

«Per a mi la tècnica és molt important. El meu concepte s’ajusta als seus límits. Veig el que la càmera pot veure. Sento com si em convertís en una càmera. La meva ment és una cambra obscura.» Hiroshi Sugimoto

 

Més informació https://www.fundacionmapfre.org/fundacion/es_es/campana/exposicionsbarcelona/exposicio/