EXPOSICIÓ Impressionistes i moderns, Obres mestres de la Phillips Collection (del 11 de març al 19 de juny 2016) Caixa Forum

Edgar debas bailarinas en la barra_ca_ES _982913524

EXPOSICIÓ Impressionistes i moderns
Obres mestres de la Phillips Collection
Del 11 de març al 19 de juny del 2016

Aquesta mostra recorrerà els noms dels principals mestres de la pintura des del romanticisme fins a l’expressionisme abstracte a través de les obres de Manet, Courbet, Sisley, Van Gogh, Degas, Picasso, Modigliani, Kandinski, Pollock i Rothko, entre d’altres, totes procedents de la Phillips Collection, una de les col·leccions més grans dels Estats Units en art modern i avantguardes.

La mostra està estructurada en sis blocs, des del romanticisme fins a l’expressionisme abstracte. Comptar amb els noms més influents de cadascun d’aquests moviments és una fita en la programació expositiva amb la qual es pot comptar molt poques vegades, una oportunitat excepcional per poder contemplar les obres principals de la història de la pintura dels últims 200 anys. En paraules de Duncan Phillips, «l’esperit compartit per artistes de diferents indrets del món i èpoques diferents ens demostra que l’art és un llenguatge universal».

Una oportunitat excepcional que els visitants puguin contemplar les obres mestres de la col·lecció Phillips Collection de Washigton, d’on surt molt poques vegades.