FER RIURE ÉS UN ART (del 10 al 21 d´abril) Teatre Condal

image002

FER RIURE ÉS UN ART

Joan Pera vol celebrar amb el seu públic 50 anys de professió

El Teatre Condal acollirà funcions especials de l’espectacle entre el 10 i el 21 d’abril

50 anys al llarg dels quals ha actuat en 5.765 funcions i ha acumulat més de 2.700.000 espectadors, sumant les 17 produccions de Focus a les que ha participat. Xifres que seguiran augmentant.

Sota la direcció de Martí Torras, el reconegut artista ha preparat un espectacle únic per celebrar 50 anys de professió. I ho vol fer al costat del seu estimat públic, que no l’ha abandonat al llarg d’aquest camí ple d’èxits que tots recordem, com “La Extraña Pareja”, “Òscar. Una maleta, dues maletes, tres maletes” o “La doble vida d’en John”, per exemple, en obres corals, i “El show de Joan Pera”, “La Glòria del mercat” o “Joan Pera, Capri” com a monologuista.

Joan Pera és un conferenciant, un gran actor en el món de la comèdia que ens explica com és l’art de fer riure: per què riem, de què riem, com riem, quan riem, on riem, de qui riem…

Fer riure és un art és una “masterclass”, una conferència, farcida de relats de l’ experiència del còmic als escenaris, de noves anècdotes divertidíssimes, amb un únic interès: FER-NOS RIURE

El Condal acollirà funcions especials entre el 10 i el 21 d’abril, que seran el preludi de la gira que “Fer riure és un art” farà pel territori català.

Sol a l’escenari, en Joan presenta un soliloqui únic, un monòleg que s’inspira en la millor comèdia francesa i l’acosta al nostre particular sentit de l’humor. Durant quasi una hora i mitja, disseccionarà amb molt d’humor alguns dels passatges que la vida quotidiana ens regala, i es preguntarà fins a quin punt el comediant perd la seva dignitat sovint per fer-nos riure.

Teatre Condal (Av. Paral·lel, 91)

A partir del dijous 10 d’abril

2 úniques setmanes!

Dijous 10, divendres 11 · 20.30h

Diumenge 13 · 18h

Dimarts 15, dijous 17 · 20.30h

Divendres 18 · 17.30h

Diumenge 20 · 17.30h

Dilluns 21 · 18.30h