FESTA DE NOMINATS ALS XXI PREMIS BUTACA DE TEATRE DE CATALUNYA (dimarts 13 d´octubre)

FESTA DE NOMINATS ALS XXI PREMIS BUTACA DE TEATRE DE CATALUNYA

butaca_logoestrella_400

 

 

 

 

 

DIMARTS 13 D’OCTUBRE DE 2015, 20H.

ANTIGA FÀBRICA DAMM (Carrer Rosselló, 515. Barcelona)

PRESENTACIÓ I FOTO DE NOMINATS

XXI PREMIS BUTACA DE TEATRE DE CATALUNYA

Els nominats als Premis Butaca es donen cita a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm

•La convocatòria dóna el tret de sortida a les votacions, que es duran a terme a través del web www.premisbutaca.cat•Una catifa vermella rebrà els convidats a la festa a partir de les 20h

El Teatre Principal de Barcelona acollirà el 23 de novembre la gala de lliurament dels Premis Butaca de Teatre de Catalunya, uns guardons atorgats per votació popular. Per escalfar motors, el pròxim dimarts 13 d’octubre s’anunciaran els nominats en el marc d’una festa a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, que comptarà amb la presència de nombrosos professionals del nostre teatre així com de representants de les administracions que hi col·laboren, de Grup DAMM i dels directors dels Premis Butaca, Glòria Cid i Toni Martín.

La lectura de les nominacions anirà seguida d’una foto de família i un petit refrigeri per cortesia d’Estrella Damm. El reconeixement de les produccions escèniques que s’han vist al nostre país aquest darrer any es farà en 19 categories. Les votacions es realitzaran exclusivament mitjançant la web www.premisbutaca.cat.