Teatro

Festa d’inauguració del MiniGrec (27 de jun) Teatre Grec, entrada lliure

Festa d’inauguració del MiniGrec

_dsc0915

 

 

 

 

 

 

 

MiniGrec
Data
27/06
Espai
Teatre Grec
HorariDe 17.30 a 20.30 h
Durada
180 min
Preu
Entrada lliure.
Aforament limitat

 

Diversos artistas

 

Benvinguts a la festa més animal del festival d’estiu de Barcelona. Veniu amb tota la família, perquè aquí, entre bèsties i bestioles, us explicaran amb detall tota la programació del MiniGrec d’enguany. Esteu preparats?

 

Ara resulta que, als Jardins del Teatre Grec, no només hi ha un roserar ben bonic, sinó que, a més, al recinte hi ha una fauna ben diversa i, el que és més important, molt divertida. Veniu a conèixer els animals teatrals que omplen aquests jardins i animeu-vos a participar en una festa familiar plena d’imaginació, sorpreses i contes emocionants. El pare, la mare, l’àvia, l’avi i els tiets… Tothom, incloent-hi, és clar, la canalla d’entre 0 i 12 anys, està convidat a conèixer alguns dels personatges que protagonitzen els espectacles programats durant el mes de juliol en diversos escenaris de la ciutat. I és que, entre activitat i activitat, tindreu a l’abast de la mà tota la informació que necessiteu per triar els espectacles del MiniGrec que no us voleu perdre.

 

Com cada any, hi haurà visites guiades al Teatre Grec (reserveu trucant al 93 432 43 69; de dilluns a divendres, de 10 a 14 h), però també tallers de maquillatge i de dibuix, jocs tradicionals i actuacions de grups d’animació, tot conduït per Pep Callau, el mestre de cerimònies que s’encarregarà de dinamitzar la festa.

 

Tothom a divertir-se!

Reserves on-line per a la visita al Teatre Grec:

https://docs.google.com/forms/d/1c3ITkbo2HkJfOAil73E-BD_KXu3oZKp0FSO6gHpei6w/viewform

Idea original i producció del MiniGrec: Teatre Obligatori i Viu el Teatre, en col·laboració amb el Grec 2015 Festival de Barcelona.

Passeig Santa Madrona, 36, 08038 Barcelona

www.bcn.cat/grec

Metro

L1 (Espanya), L3 (Espanya, Poble Sec)

FGC

Espanya

Bicing

França Xica, 42; Pg. Exposició, 30

Bus

13, 55, 150, N0, N1, N2, N13, N14, N15, N16, N17

Accessibilitat

Espai accessible per a persones amb mobilitat reduïda. Seients reservats a la part posterior del teatre. Lavabos adaptats. Reserva d’aparcament.

.