ActividadesActualidad

FESTA “POSA’T LA GORRA!” 2017 dissabte, 16 de desembre

 

AFANOC_Posatlagorra baja

 

 

 

 

 

 
FESTA “POSA’T LA GORRA!” 2017
DIA: Dissabte, 16 de desembre
LLOC: Plaça de la Cascada Monumental, Parc de la Ciutadella; Barcelona
HORA: De 10.30h a 14h

Aquest any la festa del “Posa’t la Gorra” canvia d’ubicació i es trasllada al Parc de la Ciutadella, amb una festa gratuïta i oberta per a tothom!

La cita serà el 16 de desembre, l’escenari i les activitats estaran ubicades a la Plaça de la Cascada Monumental. El tret de sortida serà a càrrec d’una gran cercavila amb gegants, falcons, tabalers i més cultura popular. A l’escenari comptarem amb el hip-hop de Brodas Bros Junior, la música de Atentoesquivo, Buhos i un sorpresa final a càrrec d’una formació del panorama del pop rock català.

El punt àlgid de la festa serà la lectura del Manifest a càrrec de dos infants que han viscut la realitat de la malaltia, acompanyats dels representants institucionals.

La dinamització de la festa serà a càrrec de l’Ana Polo i el Quim Morales, presentadors del programa La Segona Hora de Rac1 i de Catalunya en directe de 8tv.

Al llarg del matí es podrà gaudir de tallers i activitats per petits i grans. La gorra, símbol de l’entitat, serà necessària per participar de la festa. Enguany ha estat dissenyada per DESIGUAL creant una gorra alegre i explosiva!

L’objectiu de la campanya és donar a conèixer la problemàtica al voltant dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. I també recaptar fons amb la finalitat de: mantenir i millorar “La Casa dels Xuklis”, casa d’acollida per a famílies desplaçades a Barcelona amb infants amb càncer que venen a rebre el tractament als hospitals de referència i per seguir ampliant i mantenint els serveis que s’estan donant des de l’AFANOC a les famílies que tan ho necessiten.

Posa’t la gorra per ser igual… i vine a la festa que ens fa iguals!