FESTIVAL CRUÏLLA 12, 13 i 14 de juliol de 2018

 

Cartell-general-low-ca

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jack WhitePharrell WilliamsJusticeKygoLPBen HowardBomba EstéreoLa PegatinaEls CatarresJoan DausàRamon MirabetBlaumut,… i molts més al Festival Cruïlla 2018! Si encara t’ho estàs pensant, aquí et donem algunes raons més per comprar la teva entrada pel Cruïlla 2018.

ANEM DE FESTIVAL, PERÒ NO A QUALSEVOL FESTIVAL

Cruïlla és una experiència completa de música, diversió i sensacions. Se celebra a l’aire lliure, a l’estiu i al costat del mar.

Cruïlla és una petita ciutat dins de la ciutat, habitada per gent que comú que vol vibrar amb la música. Però no només hi ha música, també foodtrucksartcomerç, moda, zones de descans

Quan l’any passat vam preguntar al públic què és el que més els emocionava del festival, molts ho tenien clar: el millor és gaudir els concerts durant la posta de sol.

SEGUIM CREIXENT, SENSE RENUNCIAR A L’ESSÈNCIA

Cruïlla és un festival obert a tots. Per als que busquen música internacional i pels amants de la música feta a casa. Per als nostàlgics dels 90 i els que escolten un àlbum la mateixa setmana que es publica. Per a ells i per als que ho són tot alhora, tenimgrans estrelles el rock, cantautors catalans i música eclèctica d’arreu del món. 

Cruïlla és un festival no massificat. Volem parlar en la barra amb amics a la barra, volem poder cordar-nos les sabates si se’ns deslliguen. Sense aglomeracions, sense empentes, amb espai per moure’ns. Per això no omplirem tot l’aforament del recinte del Fòrum.

Cruïlla és un festival on enamorar-se per primera vegada i on enamorar-se de nou. Per això diem que Cruïlla Enamora.

Fes una ullada als ARTISTES i els HORARIS. Pots comprar l’entrada del dia que més t’agradi o comprar l’abonament i gaudir de dos o tres dies de festival.

 

 https://www.cruillabarcelona.com/es/festival-cruilla-2018/