Festival de Moda Sostenible ja està aquí per tercer any consecutiu! Els dies 3, 4 i 5 de novembre de 2016us

 Festival de Moda Sostenible ja està aquí per tercer any consecutiu! Els dies 3, 4 i 5 de novembre de 2016 us esperen totes les novetats sobre moda sostenible al recinte Fabra i Coats. Així que Save The Date!

 El BEFF és un esdeveniment cada cop més consolidat a l’escenari barceloní, on marques i dissenyadors aposten per l’ètica i la sostenibilitat en estat pur durant 3 intensos dies d’activitats per a tots els públics.

 BEFF-2016-hori-CAT-P

 

 

NOVES ACTIVITATS AL BEFF 2016!

 

Aquesta edició, la Fàbrica de Creació Fabra i Coats acull un dels festivals de moda més importants del panorama creatiu i del disseny. En un recinte de més de 1500m2, es presentaran les últimes creacions i novetats en moda sostenible, matèries primes, ètica laboral…
 
Fabra i Coats

 

Gaudireu de desfilades, conferències, documentals i un nou espai d’aprenentatge anomenat Speakers’ Corner, a més a més de moltes pop-up stores amb les millors peces i complements sostenibles.
 
Fabra i Coats
 
Recordeu, si no voleu perdre-us les últimes novetats en moda sostenible veniu al BEFF els dies 3, 4 i 5 de novembre de 2016 i descobriu que una altra moda és possible!
 
Ah! I atenció a les nostres xarxes socials (Twitter, Facebook i Instagram) i el web per conèixer les pròximes novetats… 
Seguiu-nos:

FBFacebook.com/modasosteniblebcn
TwitterTwitter.com/modasosbcn
InstagramInstagram.com/modasosteniblebcn

 

Submit a Comment