Festival SIMFONIC: 80 concerts simultanis a Catalunya i Balears 11 de juny – 18h

Festival SIMFONIC:
80 concerts simultanis a Catalunya i Balears
11 de juny – 18h

 

 concert  cccccccccccccc
 
 

El dia 11 de juny a les 18h més de 4.000 estudiants d’escoles de música  posen la banda sonora a més de 80 racons singulars.

El cantautor Jaume Sisa és el padrí d’aquesta sisena edició. En el seu honor, a les 19.00 hores, la cançó QUALSEVOL NIT POT SORTIR EL SOL sonarà simultàniament a tots els concerts.

 
 
 

 
 
 

El proper dissabte 11 de juny a partir de les 18h, més de 4.000 alumnes d’escoles de música de Catalunya i Balears faran 80 concerts simultanis en aquesta sisena edició del Festival SIMFONIC.

Els concerts del Festival SIMFONIC se celebren de manera gratuïta i agrupant diferents estils musicals. Per exemple, les actuacions tindran lloc a espais tant singulars com el Parc d’Atraccions Tibidabo de Barcelona, el pati de la Casa Rull de Reus, l’església romànica de Sant Martí a Lleida o la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca. També es podrà escollir entre formacions de caire clàssic (orquestres simfòniques, música de cambra, recitals de piano i cant coral), concerts de swing, grups de jazz, cors de gospel, música electrònica i fins i tot, música tradicional i popular.
 

 
 
 
 
 

En aquesta sisena edició, el Festival SIMFONIC compta amb l’apadrinament de Jaume Sisa, protagonista  del videoclip de presentació del Festival amb QUALSEVOL NIT POT SORTIR EL SOL com a banda sonora.  Aquesta cançó sonarà el dia 11 de juny a les 19h de manera simultània a tots els concerts.

Són ciutats simfòniques a Catalunya: Barcelona, Girona, Lleida, Reus, Alguaire, Argentona, Cabrera de Mar, Caldes de Montbui, Cambrils, Figueres, l’Hospitalet de Llobregat, La Bisbal d’Empordà, Montblanc, Palafrugell, Pineda de Mar, Salt, Sallent, Sant Boi de Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Feliu de Llobregat, Vallirana i Vidreres.

Són ciutats simfòniques a Balears: Palma de Mallorca, Binissalem, Campos i Inca.

La iniciativa SIMFONIC  és impulsada per l’Associació SIMFONIC, amb l’objectiu de visualitzar la tasca que realitzen les Escoles de Música, entenent l’aprenentatge musical com una inversió en educació i aconseguint que els joves músics siguin els protagonistes.

 

 

Festival SIMFONIC:
www.simfonic.org