Festival Sons Solers 10 de juliol

Suu, primera artista confirmada del Sons Solers 2020

El festival, que enguany arriba a la seva 7a edició, se celebrarà el proper 10 de juliol a Finca Mas Solers. Les entrades ja es poden adquirir al web sonssolers.cat a un preu de 35€.

Sant Pere de Ribes, 14 de febrer del 2020

Quan falten escassos cinc mesos per a la celebració de la 7a edició del Sons Solers, el proper divendres 10 de juliol, el festival de Finca Mas Solers ha anunciat la primera artista confirmada: Suu. 

En només dos anys, Suu —nom artístic de Susana Ventura— s´ha convertit en una de les artistes catalanes més seguides i escoltades de l’actualitat. Va començar penjant, als seus canals de Youtube i Instagram, trossos de les seves cançons i va acabar enregistrant el seu primer disc, “Natural” (Halley, 2018), al costat del productor Carlos Avatar (El Kanka, El niño de la Hipoteca, etc.). 

El seu pop festiu i mestís, així com la seva forma de cantar tant natural i pròxima, ha captivat a més de 70.000 seguidors a les xarxes socials i ha fet que sigui una aposta infal·lible en els festivals més importants de l’Estat. Un èxit absolut assolit gràcies a la seva naturalitat, al seu particular timbre de veu i al seu do innat per a la composició

Ara arriba al Sons Solers amb “Ventura” (Halley Records), el seu segon treball publicat aquest 2020 i produït per Carlos Sadness, que ha aconseguit portar la seva música un pas endavant. Un bon exemple són els seus nous singles, Tant de bo i Eres un temazo, dues perles molt encomanadisses de pop íntim i lluminós amb detalls de reagge i ska.

Entrades a la venda

Les entrades, que ja es poden adquirir al web www.sonssolers.cat, es mantindran a un preu de 35€  fins a l’anunci del cartell complert. Cal recordar que el festival ha exhaurit la totalitat de les entrades en les quatre darreres edicions.

Un Slow Festival únic al territori

Des dels seus inicis, el Sons Solers ha estat sempre un festival diferent a la resta. Celebrat en l’impressionant entorn natural de Finca Mas Solers, el Sons Solers aposta per la qualitat per davant de la quantitat, una nit sense cues, ni massificacions, ni actuacions solapades… A més, la seva programació basada en la música de qualitat feta als països catalans unida al format i espais del festival permeten que els assistents connectin i interactuïn amb totes les bandes.

La seva àmplia i variada oferta complementària és un altre tret diferencial del festival, ja que als espectaculars jardins de la Finca s’hi pot gaudir d’una zona chill out, espai gastronòmic i una zona de cocteleria. A més, com és habitual, el festival tornarà a comptar amb aparcament gratuït (aforament limitat) i la moneda oficial serà el Sonso, que es bescanviarà a l’interior del recinte.

Finca Mas Solers

Aquest palauet d’estil renaixentista català de finals del segle XIX va acollir l’Antic Gran Casino de Barcelona en una època daurada en la que el glamur era el protagonista. Aquest espai continua sent, actualment, seu de diversos esdeveniments com concerts a l’aire lliure, actes d’empresa, rodatges d’anuncis i pel·lícules, celebracions i festes especials. 

El Sons Solers compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes.

Social Media Sons Solers 

Es poden seguir totes les novetats sobre el festival a les seves xarxes socials oficials:

Aftermovie 2019 –  https://www.youtube.com/watch?v=lVH2F_38Fyc

Què en pensen els artistes del 2019? – https://www.youtube.com/watch?v=q65KJzfz3is