FilminCAT ofereix la selecció més completa dels Gaudí 2019

FilminCAT ofereix la selecció més completa dels Gaudí 2019

0feffc4f-f16e-4c42-87fa-c8b980f62db1

Les quatre nominades al Gaudí a la Millor Pel·lícula i els quatre curts nominats de la categoria es troben entre les 14 produccions finalistes als premis de l’Acadèmia del Cinema Català  que es poden veure a FilminCAT.

Barcelona, 25 de gener del 2019
 

Aquest diumenge se celebra al Palau de Congressos de Catalunya la gala d’entrega de la 11a edició dels Premis Gaudí. FilminCAT, la primera plataforma digital de cinema i sèries en català, esdevé per segon any consecutiu el millor canal per a preparar-se i posar-se al dia abans de la ceremonia, ja que ofereix la selecció més àmplia de títols nominats enguany als premis.

Així, les quatre pel·lícules que opten al Gaudí a la Millor Pel·lícula («Jean François i el sentit de la vida», producció original de Filmin; «Les distàncies»«Yo la busco» i «Formentera Lady»), i els quatre curts nominats al premi de la categoria («Tomorrow»«Primer estrat»«La última virgen» i «Silencio por favor») es poden veure a FilminCAT. En la selecció també trobem dues nominades al Gaudí al Millor Documental («Comandant Arian» i «I Hate New York»), dues que opten al Gaudí a la Millor Pel·lícula per a Televisió («Vilafranca» i «Vida privada») i títols com «La vida lliure»(amb Sergi López nominat al premi al Millor Actor Protagonista) o «Yucatán» (que opta al Gaudí a la Millor Direcció de Producció).

El canal dedicat als Premis Gaudí de FilminCAT inclou a més desenes de títols nominats i premiats en les deu primeres edicions dels guardons del cinema català, entre elles 8 de les 10 guanyadores del Gaudí a la Millor Pel·lícula. En les properes setmanes, a més, el catàleg de FilminCAT incorporarà nous títols nominats aquest any, com «Petra», «Viaje al cuarto de una madre» o «Entre dos aguas», entre d’altres.

 

Aquest missatge i els adjunts van dirigits exclusivament al seu destinatari i pot contenir informació confidencial sotmesa a secret professional. No està permesa la seva reproducció o distribució sense l’autorització expressa de COMUNIDAD FILMIN SL. Si vostè no és el destinatari final si us plau elimineu-lo informeu-nos per aquesta via. D’acord amb la LOPD, l’informem que les seves dades personals i adreça de correu electrònic formen part d’un fitxer, el responsable del qual és COMUNIDAD FILMIN SL, sent la finalitat del fitxer, la gestió de caràcter comercial i l’enviament de comunicacions comercials sobre els nostres productes i / o serveis..