Fira de Santa Llúcia – 2015 ( a partir del 27 de novembre)

logoFira de Santa Llúcia – 2015

Benvolguts amics, benvinguts un any més a la Fira de Santa Llúcia que com tots sabeu és la fira més antiga que gira al voltant del món del pessebre i de les tradicions nadalenques. Aquest any, festegem el 229è (1786-2015) aniversari de la Fira de Santa Llúcia. Amb aquesta motivació hem estat treballant i preparant per tots vosaltres un seguit de novetats importants, com la reforma iniciada l’any passat de les parades o casetes, tant pel que fa a la seva estètica com al seu nou enllumenat nadalenc, i, sobretot, per la vostra canalla, per la qual hem estat preparant un seguit d’activitats que esperem us agradin i que trobareu detallades en el seu propi apartat.

També celebrem el sisè aniversari de la web de la fira http://www.firadesantallucia.cat/web que volem que sigui la vostra «fira virtual», un espai on podeu trobar tot el necessari per facilitar-vos la vostra visita, i un espa, també, on poder saber quelcom més sobre la història de la fira, els seus artesans, activitats, exposicions de pessebres, fotografies i moltes altres coses.

 

La Fira real, la de tota la vida, amb un total de 287 parades, la trobareu com l’any passat, a l’Avinguda de la Catedral de Barcelona. Trobareu les paradetes de sempre i unes quantes més de noves, carregades de novetats per tots vosaltres.

I recordeu, el 25 de desembre arriba el Nadal, però si voleu començar a viure l’ambient nadalenc amb tots nosaltres, el 27 de novembre arriba la fira de Santa Llúcia.

En nom de tots els firaires, us convidem a visitar i a gaudir de totes les novetats i de tot allò que durant tot l’any hem estat preparant amb la intenció de compartir amb tots vosaltres un espai on viure l’ambient i la màgia del Nadal.

Albert Deulofeu
Associació Fira de Santa Llúcia