ActividadesActualidad

Fira Medieval al Poble Espanyol de Barcelona 3, 4 i 5 de novembre

Fira Medieval

FIRA_MEDIEVAL_PE_2017-653x315

 

 

 

 

 

 

El primer cap de setmana de novembre, el Poble Espanyol de Barcelona s’omplirà de tendals, escuts heràldics, armadures i els personatges típics de l’Edat Mitjana. La tercera edició de la Fira Medieval arriba els propers 3, 4 i 5 de novembre amb nombroses activitats, espectacles i tallers que sorprendran  tant petits com adults.

D’entre la variada programació destaquen el mercat, les atraccions medievalstallers d’artesania o d’escrivania –una bona opció per aprendre no només l’escriptura d’aquella època sinó també la història de Barcelona- i una escola de cavallers on nens i nenes provaran el tir amb arc, les anelles, les curses al galop i altres activitats per posar a prova la seva habilitat i precisió.

Tampoc no hi faltaran espectacles itinerants que s’aniran succeint en diversos horaris, com el d’un faquir que jugarà amb foc, o les aparicions puntuals de cavallers pel mercat, així com músics que amenitzaran els tres dies de fira amb instruments de l’època com la gralla i la tarota. El campament medieval amb els seus combats o l’exposició de sistemes de tortura de l’època es convertiran igualment en imprescindibles durant el festival.

Un altre dels grans atractius de la 3a Fira Medieval al Poble Espanyol serà l’oferta gastronòmica, També en aquest sentit els assistents faran un viatge en el temps. Els estómacs més afamats podran gaudir de la típica taverna medieval i de diverses parades de menjar.

 

Programació

  • Divendres 3 de novembre de 2017 de 18 a 23h
  • Dissabte 4 de novembre de 2017 d’11 a 23h
  • Diumenge 5 de novembre de 2017 d’11 a 22h

Programa d’activitats >

Preus

  • Residents a Catalunya (a partir de 4 anys): Preu especial de 6€ a taquilles / 5€ online (caldrà presentar document acreditatiu)
  • No residents a Catalunya: Inclòs amb l‘entrada general al Poble Espanyol
  • Menors de 4 anys i abonament anual: Gratuïta

Les entrades permeten tant accedir a la Fira Medieval com visitar el Poble Espanyol.

 

Venda d’entrades

preu_especial

 

Estalvia temps i diners comprant les teves entrades online

Compra les teves entrades >