FiraTàrrega convoca una audició d’artistes per a l’espectacle inaugural 2014

firatarrega_logo

Els actors i/o ballarins interessats a formar part del nou muntatge podran enviar el seu currículum fins al 26 de maig a l’organització

FiraTàrrega convoca una audició per seleccionar actors i/o ballarins –sense distinció de sexe– per formar part de l’espectacle inaugural que donarà el tret de sortida de la programació d’aquest 2014. Els artistes seleccionats faran una residència a la ciutat de Tàrrega entre l’11 d’agost i el 14 de setembre que inclourà allotjament, manutenció, assajos i la representació de l’espectacle, percebent els corresponents honoraris professionals.

Els actors i/o ballarins hauran de tenir experiència en arts de carrer, capacitat per treballar en equip, habilitats físiques tals com coordinació, potència, netedat i precisió en el gest, memòria corporal i capacitats expressives emocionals. En la selecció es valorarà la formació en teatre gestual, teatre d’objectes, Commedia dell’Arte i clown. Els artistes interessats a formar part del nou muntatge tindran fins al 26 de maig per enviar les seves dades personals i un breu currículum de màxim dues pàgines a l’organització de la Fira -info@firatarrega.com-. Posteriorment es procedirà a la preselecció d’un màxim de 30 candidats, als quals es comunicarà dia i hora de l’audició, que tindrà lloc a El Graner de Barcelona durant el dia 7 de juny.

Amb la col·laboració El Graner

Més informació: www.firatarrega.com