Flying Pigs by Eulàlia Bergadà (19-22/05 – 20:30H)

Flying Pigs 

by Eulàlia Bergadà

19-22/05 – 20:30H

 
 
 
 2c98da5afa5dfbf96136b885e0a10b0af38d0452
 

A Flying Pigs emprenem un viatge al voltant de la catarsi. Ens endinsem en el caos de la matèria per fer aflorar els sentits a la recerca d’un instant efímer de bellesa i de plaer. Un camí d’esforç i renúncia que fa inevitable el sacrifici d’emocions. Aquestes emocions provenen de paràmetres passats que ens aferren a qui érem ahir i que ens bloquegen dins una forma determinada que hem de poder desmuntar o desvirtuar per assolir lliurement la forma desitjada. 

En Flying Pigs,emprendemos un viaje alrededor de la catarsis. Nos adentramos en el caos de la materia para hacer aflorar los sentidos en busca de un instante efímero de belleza y de placer. Un camino de esfuerzo y renuncia que hace inevitable el sacrificio de emociones. Estas emociones proceden de parámetros pasados que nos aferran a quienes éramos ayer y que nos bloquean en una forma determinada que debemos desmontar o desvirtuar para alcanzar libremente la forma deseada. .

 
 
 
 
TICKETS AQUÍ
 
 

CICLO / MÚSICA ELECTRÓNICA / CINE

AGF (DE – AGF Produktion)

LiveSoundtracks-Poetry in the Darkness#5

17/05 – 20:30H 

 
 
 
 
 
 

D’acord amb la seva constant reivindicació del talent femení, la productora i poetessa alemanya AGF s’estrenarà a LiveSoundtracks la banda sonora que ha preparat per a les visuals de dues pioneres del món del cinema: Maya Deren («Meditation on Violence», 1948) i Steina Vasulka («Transformation», 1978). Es tracta de dues peces poètiques, experimentals, avantguardistes i hipnòtiques.

De acuerdo con su constante reivindicación del talento femenino, la productora y poetisa alemana AGF estrenará en Livesoundtracks la banda sonora que ha preparado para las visuales de dos pioneras del mundo del cine: Maya Deren (“Meditation on Violence”, 1948) y Steina Vasulka (“Transformation”, 1978). Se trata de dos piezas poéticas, experimentales, vanguardistas e hipnóticas.

 
 
+ INFO AGF