FOTOFESTA 2018 22 de juny

FOTOFESTA 2018

Una jornada fotogràfica per a professionals i aficionats


 

Pau-Buscató

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Pau Buscató

La 9a edició de la Fotofesta serà el divendres 22 de juny de 2018, de 17 a 23 h, i comptarem amb treballs de Pau Buscató, Eugeni Gay, Cristina de Middel, Toni Amengual, Laia Abril, Christian Colomer, Arola Valls, Bego Anton, Ana Cayuela, Ona Trabal, El Pulpo, Raúl Guillamón, Horacio Seguí i molts d’altres. Aquesta edició s’inclou dins de la programació de Tangent, festival de les arts de l’Eixample.

La Fotofesta és una jornada fotogràfica biennal amb l’objectiu d’impulsar i contribuir a la divulgació de la creació fotogràfica. Inclou un programa de conferències, exposicions, mostres de llibres i projeccions de treballs recents dels noms que més sonen en el panorama fotogràfic del país. Un punt de trobada pels professionals i aficionats a la fotografia.

En edicions anteriors hi han participats fotògrafs com Walter Astrada, Samuel Aranda, Diego Ibarra, Ricardo Cases, Colita, Paco Elvira, Photographic Social Vision, Joan Colom, Kim Manresa, Francesc Melción, Héctor Mediavilla, David Airob o Isabel Flores.

 

#FOTOFESTA2018

#TANGENT18