ActividadesActualidad

Gairebé mig milió de persones gaudeixen de la primera setmana de concerts des d’Europa a través de Facebook

El projecte Music of the day from Europe’s Concert Halls impulsat per ECHO i en el qual hi participa L’Auditori ha estat seguit per 458.833 persones durant la seva primera setmana.

La iniciativa presenta per primera vegada i de forma simultània i sincronitzada un concert diari des d’una de les principals sales de concerts d’Europa a través de Facebook.
La primera setmana del projecte Music of the day from Europe’s Concert Halls s’ha completat amb una audiència de 458.833 persones. Això vol dir que gairebé mig milió de persones d’arreu d’Europa han gaudit del concert que cada dia a les 20 h diverses sales de membres d’ECHO estan oferint simultàniament a través de Facebook, entre elles L’Auditori. 

De fet, només des del Facebook de L’Auditori unes 50.000 persones han vist aquests concerts, que està previst que continuïn mentre duri el confinament. En aquests primers dies s’han projectat actuacions des del Het Concertgebouw d’Amsterdam, Gulbenkian de Lisboa, Palau de la Música de Barcelona, Elbphilharmonie d’Hamburg, el Megaron d’Atenas o el que va oferir L’Auditori, amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalaunya a la Sagrada Família. 

Aquesta setmana els concerts ens portaran a O Porto, Viena, Dortmund i, novament, a Amsterdam. Aquesta darrera cita, que serà divendres 3 d’abril, serà molt especial perquè suposarà la retransmissió íntegra de la Passió segons Sant Mateu de Bach des del Het Concertgebouw d’Amsterdamamb la direcció d’Iván Fischer i amb solistes com Mark Padmore i María Espada. Ja que és una obra de llarga durada, aquest concert s’avançarà una hora i començarà a les 19 h

Dintre del marc de la Setmana Santa també es farà la Passió segons Sant Joan de Bach. Serà el divendres 10 d’abril des de la Filharmònica de Colònia amb el Bach Collegium Japan dirigit per Peter Kautz. 

*Podeu trobar el llistat de concerts en aquest enllaç