Gerard Piqué inaugura la nova temporada del cicle de conferències INSTINT (3 de març) Barts

120214113624_instintpiquebs

Gerard Piqué inaugura la nova temporada del cicle de conferències INSTINT

INSTINT, el cicle de conferències al teatre que tant d’èxit va obtenir el 2013 amb la fórmula Coneixement + Entreteniment torna per segon any consecutiu al BARTS de Barcelona a partir del 3 de març a les 20h.

Les xerrades, de periodicitat mensual i organitzades per les productores El Terrat, Dies Tontos i The Project, s’inicien amb un nom de referència dins el món de l’esport: el jugador del FC Barcelona Gerard Piqué. Serà presentat per Joan Maria Pou, periodista d’esports de RAC1, per abordar el tema “Futbolistes vs. Periodistes”. No és un partit de futbol, ni cap enfrontament esportiu. És l’INSTINT que obre la temporada 2014. Convidem a pujar a l’escenari del teatre BARTS un dels jugadors més reconeguts i carismàtics no només del F.C. Barcelona, sinó del futbol mundial. ¿És possible compaginar sacrifici i treball al màxim rendiment amb la sobreexposició continuada als mitjans de comunicació? Existeix algun secret per gestionar amb equilibri la vida privada i la professional? Quins límits té l’ambició d’un jugador que ho ha guanyat pràcticament tot? Les entrades es posen a la venda durant el dia d’avui a www.instint.tv.

En els pròxims dies s’avançaran la resta de noms previstos per a la temporada 2014. INSTINT seguirà la línia engegada l’any passat, tenint en compte l’espectacular acceptació de públic, el ressò mediàtic i la implantació en xarxes: el cicle de xerrades ha aconseguit reunir a més de 8.000 persones al voltant del coneixement penjant en la majoria d’ocasions el cartell de “sold out”.

L’objectiu d’INSTINT és apropar al gran públic el pensament dels líders d’opinió del nostre entorn de forma entretinguda i dinàmica. Les conferències versen sobre temes d’alt interès exposades per veus de referència i presentades per mestres de cerimònies ben coneguts per tothom.

La diversitat i la qualitat dels ponents que han participat fins ara demostra el prestigi de la iniciativa: Ferran Adrià, Eduard Punset, Teresa Forcades, Ada Colau, Albert Sánchez-Piñol, Xavier Sala-i-Martin, Kilian Jornet, els germans Roca, Risto Mejide, Jordi Évole i Ana Pastor.

El teatre BARTS acull novament els INSTINT durant aquest cicle. Com l’any passat, les conferències se celebren preferentment en dilluns a les vuit del vespre, a un preu popular de deu euros per garantir la filosofia amb què va néixer INSTINT, de portar els grans temes d’interès a tots els públics.

El preu d’entrada a INSTINT seguirà sent de 10€ + despeses de gestió. Les entrades per a la conferència de Gerard Piqué i Josep Maria Pou ja es poden adquirir a través de la venda online del BARTS www.barts.cat o bé a la taquilla de BARTS.