Gilles Apap torna a Barcelona per celebrar el Nadal amb l’Orquestra Simfònica del Vallès al Palau (dissabte 19 de desembre)

b3e214ea-226c-4dbb-9cf0-ab36bbae8585Gilles Apap torna a Barcelona per celebrar el Nadal amb l’Orquestra Simfònica del Vallès al Palau

El cicle Simfònics al Palau presenta el quart concert de la temporada, Festival de Valsos i Danses, al Palau de la Música Catalana. Posteriorment, iniciarà una gira per diverses localitats del territori

Dissabte 19 de desembre / 19h / Palau de la Música Catalana

Torna la màgia del Festival de Valsos i Danses amb Gilles Apap i l’Orquestra Simfònica del Vallès. Com ja va sent tradició, el virtuós violinista francès es torna a associar amb l’Orquestra Simfònica del Vallès (és la quarta vegada que ho fa) i el Palau de la Música Catalana, en el cicle estable de Simfònics al Palau.

El Festival de Valsos i Danses és ja una de les cites emblemàtiques de l’Orquestra Simfònica del Vallès al Palau, per aquestes dates tan senyalades. L’energia dels valsos i polques de la família Strauss i la música popular centreeuropea tornarà a omplir l’escenari de moviment i ball i l’encís circular del vals ens acompanyarà amb tot un huracà de virtuosisme i alegria per acomiadar l’any: Gilles Apap.

Per no oblidar el caràcter circular de la vida i que sempre hi ha segones oportunitats