ActividadesActualidad

Girona White Festival celebra la seva I edició , del 19 al 30 d’agost. Girona White Festival celebra su I edición del 19 al 30 de agosto. GIRONA

ENTRADES A LA VENDA 03 DE JULIOL

 David Bisbal · Miki Nuñez · Antonio José · Hombres G · Paco Candela ·  Comandante Lara · Carlos Latre · Mag Lari · Pot Petit · Toni Moog  
Quan la majoria de Festivals han cancel·lat o ajornat la seva edició de 2020, el promotor Toni Madeo, al capdavant de la promotora White & Bright aposta per mantenir una oferta lúdica de qualitat creant el Girona White Festival, la primera edició del qual tindrà lloc aquest estiu, del 19 al 30 d’agost al Parc de les Ribes del Ter, Girona.

Girona White Festival se celebrarà a l’aire lliure, en col·laboració amb l’Ajuntament de Girona en relació a la cessió de l’espai i complint amb totes les mesures de seguretat en matèria de salut. Tindrà un aforament de 800 espectadors i alguna de les seves jornades comptarà amb 2 passis diaris.

Les entrades per a totes les actuacions del Girona White Festival, estaran disponibles a partir de demà 03 de juliol a les 12.00 h a través de www.gironawhitefestival.com. El preu de les mateixes oscil·la entre els 10 € i els 90 € segons l’esdeveniment (despeses de distribució no inclosos).

La programació del Girona White Festival comptarà amb les actuacions d’artistes de diferents disciplines i estils. Podrem gaudir de concerts com el de Paco Candela, que acaba d’editar el seu nou disc ‘Alma de Pura Raza’, o el de Hombres G, que presentaran les seves noves cançons, sense deixar de costat aquests grans èxits que ja formen part de la història de la música pop del nostre país.

Amb Miki Nuñez, gaudirem de la frescor que irradien ell i els temes del seu primer àlbum, ‘Amuza’, que va debutar amb gran èxit posicionant-se en el número 1 de vendes a Espanya després de la seva publicació. David Bisbal, també s’ha sumat a aquest gran esdeveniment, amb el seu nou espectacle, ‘Íntimo 2020’, adaptat en un temps rècord a aforaments més limitats, en els que d’una banda la seguretat i, d’altra, la intimitat amb el públic, prevaldran sobre la resta. David Bisbal adaptarà les cançons d’un repertori únic per a mostrar-se encara més personal i pròxim davant els seus fans, creant en cada concert d’aquesta gira un ambient exclusiu, emotiu, original. Antonio José, és un altre dels grans confirmats a aquesta extraordinària cita. Aquest artista que en a penes 5 anys de carrera ha aconseguit unes xifres de vertigen – més de 200 dates de gira, més de 600 mil espectadors li han vist en directe, 7 discos de Platí i 5 d’Or – presentarà el seu últim àlbum, ‘Antídoto’, un disc molt internacional que compta amb tot el necessari per a ser un directe inoblidable i no defraudar a ningú.

D’altra banda, una cosa tan necessària com l’humor en aquests temps que corren, també estarà molt present en aquest festival que comptarà amb els shows de destacats monologuistes com Carlos Latre, Comandante Lara oToni Moog.

Tampoc faltaran divertides propostes per a gaudir en família com les actuacions del Mag Lari i Pot Petit.

A més de la zona d’espectacle, Girona White Festival comptarà amb una zona de Market on podràs trobar diferents llocs de roba i complements a més d’ofertes per a menjar i beure. Aquest espai estarà obert a partir de les 16h i estarà situat en zona d’ombra.
Cartell Girona White Festival:

19 agost 22:00 h – Paco Candela 
20 agost 22:00 h – Comandante Lara
21 agost 22:00 h – Hombres G
22 agost 22:00 h – David Bisbal
23 agost 22:00 h – Miki Nuñez
24 agost 22:00 h – Antonio José
27 agost 22:00 h – Carlos Latre
28 agost, 2 pases 19:00 h i 22:00h – Mag Lari
30 agost  19:00 h – Pot Petit
30 agost – 22:00 h Toni Moog