Gran de Gràcia torna a ser espai per a vianants el 6 d’octubre

Gran de Gràcia torna a ser espai per a vianants el 6 d’octubre

Pacificació-carrer-Gran-de-Gràcia

 

 

 

 

El dissabte 6 d’octubre el carrer Gran de Gràcia es tornarà a convertir en espai per a vianants. L’horari habitual de la pacificació s’amplia i es farà de 10 a 21 h amb motiu de la jornada de comerç al carrer.

El proper dissabte 6 d’octubre com ja portem fent des de fa mesos, Gran de Gràciatornarà a ser un espai dedicat als vianants, una mesura que es duu a terme els primers dissabtes de cada mes.  La mesura té la voluntat de recuperar l’espai públic per passejar a peu o en bicicleta; per jugar o practicar esport i generar nous espais de trobada que donin opcions d’organitzar activitats a l’aire lliure.

El veïnat podrà accedir, en tot moment, als seus pàrquings circulant amb precaució i atenent a les indicacions de la guàrdia urbana o el personal auxiliar. Les línies d’autobús modificaran el seu recorregut habitual. Els talls de trànsit es produiran entre les 8 i les 22 h.

L’horari habitual de la pacificació s’amplia i aquest dissabte serà de 10 a 21 h perquè coincideix amb la jornada de comerç al carrer.