Gran remullada de benvinguda al 2014 (1 de gener)

primerbanyanyg

Per participar en aquesta activitat gratuïta, que té lloc a la platja de Sant Sebastià , cal inscripció prèvia , encara que també pot fer-se el mateix dia . L’organització , a càrrec del Club Natació Atlètic Barceloneta , premiarà als valents participants amb una bona ració de brou calent .

Per als que vulguin començar l’any amb bones dosis d’esport , alegria i bona companyia , el Club Natació Atlètic Barceloneta proposa una nova edició del primer bany de l’any .
Des de fa disset anys , cada primer dia de l’any que estrenem , la platja de Sant Sebastià s’omple de valents participants d’aquest capbussada col · lectiu . Aquest any , novament , té lloc a les dotze del migdia a la platja de Sant Sebastià ( situada davant de les instal · lacions del club , a la plaça del Mar) .

En acabar la remullada , tots els participants gaudiran d’una bona ració de brou per escalfar-se i obtindran un diploma commemoratiu d’aquesta fita .

Per participar cal formalitzar una inscripció , totalment gratuïta i oberta a tothom , que s’ha de tramitar a les instal · lacions del club , a través del telèfon 932210010 o mitjançant l’adreça electrònica següent : enieves@cnab.cat . També es poden realitzar les inscripcions el mateix dia de la remullada .

Aquesta proposta de benvinguda a l’any nou va dirigida a tots els barcelonins i barcelonines , grans i petits , familiars i amics , que s’atreveixin a submergir-se en les aigües fredes del mar , pròpies de l’hivern , per celebrar l’entrada al 2014 .

Centenars de persones s’atreveixen cada any amb aquesta experiència , que activa la circulació sanguínia , té efectes antiinflamatoris , tonifica la pell i fins i tot relaxa i ajuda a pal · liar l’estrès .