Grup Focus – Espectacles en cartell Teatre Condal – La Villarroel – Teatre Romea – Teatre GoyaRecuperem i ampliem amb molta il·lusió el 100% d’aforament als nostres teatres i a continuació us presentem els espectacles que tindrem en cartell aquest mes de febrer:
FEBRER 2022

TEATRE CONDAL
La filla del mar


Una creació de La Barni Teatre a partir de l’obra d’Àngel Guimerà dirigida per Marc Vilavella, amb text i lletres de Jaume Viñas i direcció musical de Marc Sambola. Interpretada per Clara SoléMariona CastilloToni Viñals Arnau Puig entre d’altres. Un clàssic de la literatura dramàtica catalana.

Master Xof

f

Joan Pera segueix al Teatre Condal amb una obra escrita per ell mateix i dirigida per Enric Llort. Una comèdia esbojarrada on darrere els fogons, amb simpatia, entre rialles i complicitats, el Master Xof -amo i cap de cuina de La Perdiueta Eixerida- prepararà per a tots nosaltres un menú d’aquells que agraden.


Els musicals del TEATRE CONDAL

Aquest febrer el Teatre Condal també acull dos musicals: Una llum tímida que es podrà veure els dilluns 14, 21 i 28 de febrer i també; Ocaña, la Reina de las Ramblas que es podrà veure a partir del 15 de febrer.

LA VILLARROELL’Oreneta
Un espectacle escrit per Guillem Clua dirigit per Josep Maria Mestresi interpretat per Emma Vilarasau i Dafnis Balduz. L’obra ens explica la història d’un home que prepara una cançó pel recital de la mort de la seva mare; L’Oreneta. Aquesta cançó té un significat especial pels dos protagonistes, que aniran desgranant els detalls del passat.

L’OFFVILLARROEL


Qui estigui lliure
Una obra escrita i dirigida per Xavi Buxeda i Marcet i interpretada per Paula JornetPau Escobar i Nil Cardoner. Una història sobre tres amics que proven de descobrir si és possible reconciliar-se mentre reneguen tant de la violència com de la seva pròpia identitat. Què series capaç de fer pels teus amics de sempre?

A.K.A. (Also Known As)Una obra escrita per Daniel J. Meyer, dirigida per Montse Rodríguez Clusella i interpretada per Lluís Febrer. Un relat que ens parla sobre l’adolescència d’en Carlos, en un moment en què, per circumstàncies alienes a ell, trontollen tots els seus fonaments, les seves arrels i la seva identitat social.

TEATRE ROMEA

Cigarreras
Un espectacle, basat en La Tribunad’Emilia Pardo Bazán escrit i dirigit per Cándido Pazó i interpretat per Tamara Canosa, Susana Dans, Mercedes Castro, Isabel Naveira, Covadonga Berdiñas, Ana Santos i Ledicia Sola.La història d’una relació d’una proletària i un burgès en un context de crisi política amb la proclamació de la l República.53 Diumenge
sUn espectacle escrit i dirigit per Cesc Gay. L’obra està protagonitzada per Pere Arquillué, Cristina PlazasÀgata Roca i Lluís Villanueva. Una comèdia sobre les relacions familiars protagonitzada per tres germans i on el seu vincle és com una bomba de rellotgeria que pot explotar per la més insignificant de les raons. Una vetllada convertida en una discussió.

TEATRE GOYA

El gran comediant
Una comèdia de Joel Joan i Hèctor Claramunt, dirigida i protagonitzada per Joel Joan juntament amb Xavi MiraSandra MonclúsÀfrica Alonso i Eduard Muntada. Una producció de FocusArriska Films i Nakatomi. L’espectacle parla sobre l’amistat, l’ego, la singular professió de la interpretació, les enveges, l’èxit, la gelosia i el fracàs.