GUST DE CENDRA (del 23 d´abril al 25 de maig) Sala Muntaner

untitled

Direcció:
Josep Sala

Autor:
Guillem Clua

untitled

Intèrprets:
Guillem Barbosa, Ramón Canals, Roc Esquius, Georgina De Yebra, Míriam Puntí i Babeth Ripoll

Data estrena:

23 d’Abril del 2014

Data final:
25 de Maig del 2014

Dos turistes americans, Carl i Anna, viatgen a Israel i s’enfronten a les seves realitats més íntimes mentre busquen el seu propi miracle: tenir un fill i salvar el seu matrimoni. Allí coneixeran a Tobit, un altre novaiorquès que visita Jerusalem per trobar el sentit a la seva vida a partir de les històries bíbliques escoltades de petit. S’hi afegiran dos palestins, Fawziyah, que treballa a l’hotel on s’allotgen i Yasir, que enlloc d’anar a l’escola es dedica a vendre records als turistes per intentar tirar endavant sota la dura realitat del país.

El comportaments irresponsables, els malentesos i l’extrema voluntat per portar fins al final els desitjos més insignificants, faran que les seves històries personals prenguin màxima rellevància sota un conflicte bèl·lic sempre latent, en el qual els mons occidental i oriental col.lisionen en una explosió de sentiments que canviarà la vida dels cinc personatges per sempre més.

Gust de Cendra és una reflexió sobre la política, la religió, la fe, l’amor i la supervivència en el marc d’un viatge a la Terra Promesa dels nostres dies. Un text escrit per Guillem Clua, on el riure intel·ligent, la sensibilitat per les petites coses i els girs d’una trama en suspens fins al final han seduït i emocionat el públic que l’ha vist.