Gyoza Bistro i Bacalao de Islandia presenten la primera gyoza de bacallà del restaurant, a partir del 3 de juliolGyoza Bistró i Bacalao de Islandia presenten la primera gyoza de bacallà del restaurant
A partir del 3 de juliol tots els comensals podran gaudir de la gyoza de bacallà islandès al restaurant.


Gyoza de kokotxa de bacallà islandès lacat amb salsa de foie

El restaurant Gyoza Bistró, reconegut per la seva creativitat culinària i el seu enfocament innovador a la cuina, ha creat la primera gyoza amb bacallà d’Islàndia del restaurant com a ingredient principal. Aquesta innovadora recepta és un exemple perfecte de com aquest peix pot adaptar-se a noves formes culinàries, combinant el millor de la tradició japonesa amb la versatilitat del bacallà d’alta qualitat. A partir del 3 de juliol, i fins al 13 de juliol, la gyoza de bacallà islandès estarà disponible per a tots els comensals al restaurant.

Una recepta exclusiva que celebra la qualitat i la innovació
Gyoza Bistró va obrir les portes el 2017 al cor de Barcelona, amb la visió d’oferir una experiència gastronòmica única, centrada en la qualitat, l’autenticitat i el sabor de les gyozas. Aquest restaurant, especialitzat en les tradicionals gyozas japoneses, fusiona l’essència oriental amb l’encant mediterrani, conquerint els paladars locals i estrangers i convertint-se en un destí imprescindible per als amants de la cuina asiàtica.

Als fogons de Gyoza Bistró es troba el talentós xef Karel Schroder, un mestre en l’art de la preparació de les gyozas que ha aconseguit portar aquest plat a un altre nivell. Schroder comenta: “A través d’aquesta gyoza de bacallà d’Islàndia volem reflectir la creativitat i la fusió de la cultura islandesa i japonesa a la cuina contemporània. A més, aquest peix és conegut pel seu sabor excepcional i la seva textura ferma, cosa que el converteix en l’ingredient perfecte per a aquesta reinterpretació d’un clàssic japonès.»

La recepta exclusiva de la primera gyoza de bacallà del restaurant inclou ingredients perfectament seleccionats per garantir la màxima qualitat i sabor. Aquesta peça combina kokotxa de bacallà islandès lacat, juntament amb una barreja de condiments tradicionals de la gyoza, creant un farciment únic i deliciós. A més, inclou una salsa de foie per realçar el sabor natural del bacallà.

Totes les gyozas del restaurant s’elaboren a mà, assegurant que cada peça reflecteixi la dedicació i la passió per la cuina que caracteritza Gyoza Bistró. La tècnica de cocció també és una fusió d’estils: es cuina en una paella calenta per obtenir una textura cruixent per fora, i després es passa al vapor per aconseguir el sabor intens del farciment.

Una nova fita per a Gyoza Bistró
Des de la seva obertura, Gyoza Bistró ha estat un referent en l’escena gastronòmica de Barcelona, destacant-se per la seva capacitat de reinventar plats tradicionals amb un toc modern. Amb la introducció de la gyoza de bacallà, el restaurant consolida la seva reputació com un espai on la creativitat i l’excel·lència culinària es reuneixen.

Sobre Bacalao de Islandia 
Bacalao de Islandia és un projecte creat per l’Associació Islandesa de Productors de Bacallà Salat (ISF) i Promote Iceland (Íslandsstofa), amb el suport del govern d’Islàndia. Els pilars del projecte són la qualitat, la tradició, la puresa i la pesca responsable, i el seu objectiu és enfortir la bona imatge dels productes pesquers curats d’Islàndia als seus mercats clau (Espanya, Itàlia i Portugal) mitjançant la promoció del seu origen i la seva alta qualitat, que procedeix de fonts sostenibles dels mars d’Islàndia.