IGNASI CAMBRA PER PRIMERA VEGADA AL GRAN TEATRE DEL LICEU (15 i 17 de novembre)

IGNASI CAMBRA PER PRIMERA VEGADA AL GRAN TEATRE DEL LICEU

 

  • Ignasi Cambra consolida el seu retorn a Catalunya amb un debut al Liceu, sota la direcció de Josep Pons
  • Entre els seus propers concerts destaca el que farà el mes de gener a l’Auditorio Nacional de Música de Madrid amb Maria João Pires

 

 descarga

 El jove pianista català Ignasi Cambra actuarà per primera vegada al Gran Teatre del Liceu de Barcelona els propers dies 15 i 17 de novembre, interpretant el Concert per a piano i orquestra núm. 23 en La Major de Mozart, dirigit per Josep Pons. A més a més d’aquesta obra, el programa també inclou Música per a un funeral maçònic i el Rèquiem de Mozart amb les veus d’Elena Copons, Gemma Coma-Alabert, David Alegret i José Antonio López, acompanyats pel Cor i l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu.

 

Els dos concerts, que formen part forma part del programa Memorial Pau Casals i entren dins el cicle simfònic de l’Orquestra del Liceu, faran gira dies més tard a L’Atlàntida de Vic (18 de novembre) i al Teatre-Auditori Sant Cugat (26 de novembre).

 

Després de formar-se i encetar la seva carrera professional fora de casa, el pianista Ignasi Cambra torna a Catalunya amb un bagatge indiscutible, tot i que sense perdre la il·lusió dels principis. Amb tan sols 27 anys, ha format part de la programació de la Quinzena Musical de Sant Sebastià, d’Ibercamera i de la Schubertiada de Vilabertran i ha actuat en escenaris tan prestigiosos com el Carnegie Hall de Nova York o el Teatre Mariinski de Sant Petersburg. Allà va debutar als 23 anys de la mà de Valery Guérguiev i d’allà n’acaba de tornar després d’oferir el dia 3 de novembre un recital pianístic d’obres de Schubert i Chopin.

 

Entre les properes cites d’Ignasi Cambra, destaca la del dia 12 de gener de 2017 a l’Auditorio Nacional de Música de Madrid amb Maria João Pires i l’Orquesta de Cámara Andrés Segovia. Aquest concert forma part del projecte “Partitura”, una iniciativa impulsada per la pianista lisboeta amb l’objectiu d’avalar i promocionar a joves intèrprets, tot compartint escenari amb ella.

 

Webs

www.ignasicambra.com

www.liceubarcelona.cat/ca/temporada-2016-2017/concerts/requiem-de-mozart