Inaugurem temporada al ritme de pel·lícula amb l’espectacle ‘Recordando Grease’, dissabte 4 de febrer

Diumenge, 5 de febrer, pujaran al nostre escenari Cristina Genebat, Clara Segura, Marta Marco i Carlota Olcina que protagonitzen ‘La trena’ amb entrades exhaurides

Amparo i Manolo reben una invitació a través de les xarxes socials per a una festa d’antics alumnes de l’institut, una festa temàtica sobre Grease amb concurs de ball inclòs. Aquest és el fil conductor de ‘Recordando Grease’, el musical que dissabte, 4 de febrer a les 20h, inaugura la nova temporada estable Hivern-Primavera de L’Auditori de Cornellà i que arriba carregada de bona música, teatre de qualitat, dansa, monòlegs, propostes familiars, etc.

‘Recordando Grease’ és una producció de Jaime Reyes Producciones. Més d’una generació ha ballat i cantat els grans temes que inclou aquest espectacle i que ens recorda els personatges que van interpretar John Travolta i Olivia Newton-John en la mítica pel·lícula. Moltes de les cançons i les seves coreografies són un llegat, part de la història del cinema musical. ‘Recordando Grease’ ens imbuirà en una gran festa amb música dels anys 50 i 60 gràcies a una quinzena d’artistes en escena, cinc músics, quatre cantants i sis ballarins sota la direcció artística de Jesús Sanz-Sebastián i Mapi Molina, sota la direcció musical de Denis Bilanin i coreografies d’Alberto Escobar.

Aforament complet per a ‘La trena’
Sota la direcció de Clara Segura i amb ella a l’escenari acompanyada de Cristina Genebat, Marta Marco i Carlota OIcina, la tarda del diumenge, 5 de febrer gaudirem de teatre de màxima qualitat. Coneixerem la història de tres dones que, tot i haver nascut en continents molt dispars, comparteixen unes idees i sentiments que les uneixen en un poderós desig de llibertat. Són les vides de la Smita, que lluita pel futur de la seva filla en una Índia separada per castes; la Giulia, que afronta la fallida del seu taller familiar a Itàlia; i la Sara, que veu amenaçada la seva exitosa carrera d’advocada al Quebec per un càncer de mama. Lluiten afronten les adversitats amb tenacitat i es determinen a aconseguir el que és essencial per elles.

No es coneixen, però les unirà la lluita contra el destí que els havia estat reservat i la voluntat indestructible de viure amb esperança i il·lusió. Vides particulars i resistents com els cabells de les dones.


L’Auditori ha confeccionat per a aquest Hivern-Primavera 2023 tota una programació cultural, variada i de primer nivell. Les entrades estan ja a la venda a www.auditoricornella.com, amb nous descomptes i abonaments que premien la fidelitat dels espectadors que comprin entrades per a diversos espectacles de la temporada.