Incert del Circ Pistolet tanca la temporada d’Escenes a L’Auditori (26, 27 i 28 de maig)

Pistolet_IMG_0317Incert del Circ Pistolet tanca la temporada d’Escenes a L’Auditori

L’espectacle es podrà veure per primera vegada amb la música en directe de Víctor Morató i Seis Pájaros de un Tiro

La programació Escenes de L’Auditori tanca la temporada aquest cap de setmana amb Incert. Aquest espectacle del Circ Pistolet, guanyador del Gran Premi BBVA Zirkòlika de circ i distingit amb una menció especial a la millor direcció artística, es representarà per primera vegada amb la música en directe de Víctor Morató i Seis Pájaros de un Tiro en tres funcions úniques a L’Auditori (26, 27 i 28 de maig)

Incert parla de la incertesa, del pas de la vida a ritme de joc, de l’individual al col·lectiu, del caos a l’ordre. És un espectacle en el qual sis persones recorren l’escenari buscant una identitat col·lectiva davant de la incertesa i del no ser. Els artistes posen en joc equilibris acrobàtics que deixen sense alè i incorporen altres tècniques de circ com són el contorsionisme, les verticals, el quadrant coreà, el cèrcol aeri i els malabars. En aquesta ocasió conviuran amb els cinc músics de Seis Pájaros de un Tiro que faran possible que circ i música dialoguin de tu a tu en un mateix espai.

Més sobre el Circ Pistolet

Circ Pistolet neix del retrobament de dos artistes l’Enric Petit i la Rat Serra que van començar junts, l’any 2003, en el món de les arts circenses. Junts creen petits números de circ que presentaran a diverses gales i festivals de tota la península. L’any 2009 estrenen “Sobre rodes”, primer espectacle de la companyia, al “XIII Festival de Circ i Firaires Trapezi” de Vilanova. Des de l’any 2010, s’inicia una relació de treball amb altres artistes de circ i en sorgeix la idea de generar un nou projecte artístic col·lectiu. Circ Pistolet és ara una formació de 6 artistes, que tenen com a punt de trobada els equilibris acrobàtics en col·lectiu, que combinen amb les tècniques individuals de cada component de la companyia: cèrcol aeri, diàbolos, verticalisme, quadrant coreà i equilibris acrobàtics de mà a mà.

Escenes, música i arts escèniques a L’Auditori

Escenes és la programació de L’Auditori dedicada a fomentar el diàleg entre la música en directe i les arts escèniques. El circ, la dansa, el teatre i altres arts escèniques parlen de tu a tu amb la música creant espectacles singulars que creen una atmosfera molt especial amb el públic. En només dos anys, Escenes, ha aconseguit un gran reconeixement per part de crítica i públic i ha vist com alguns dels seus espectacles eren premiats amb guardons com el Gran Premi Zirkòlika i el Ciutat de Barcelona. Aquesta temporada ha penjat el cartell d’entrades exhaurides en la majoria dels seus espectacles i ha unit dalt de l’escenari artistes com Claire Ducreux i Mayte Martín, Guillem Albà i The All in Orchestra o les ballarines Clara Tena, Victoria Macarte i Natalia Jimenez i ZA