Independent Label Market Barcelona · 18 & 19 Març

 
Independent Label Market Barcelona · 18 & 19 March

market

 

 

 

Blesa, 29, 08004 Barcelona

Després de l’èxit de la primera edició de l’any passat, l’Independent Label Market torna a Barcelona amb una nova edició de la fira discogràfica que comptarà amb la presència de discogràfiques locals i altres segells d’arreu del continent.

Més de 40 segells s’aplegaran durant el cap de setmana del 18 i 19 de març al CREC, un preciós local al cor del barri barceloní del Poble Sec, per veure’s les cares i posar-se en contacte amb col·leccionistes i fans dels discos. Igual que l’any anterior, Garage Beer Co instal·larà una barra amb una nutrida selecció de cerveses artesanes i també una parada de menjar a càrrec de The fish & chips shop, un recomanadíssim restaurant de l’Eixample que serveix aquesta especialitat britànica. Per estar ben desperts, La Cherry Coffee tindran una parada a l’ILM on podreu prendre cafè durant tot el cap de setmana.

La selecció musical consistirà en selectors i dj’s programats conjuntament per l’organització de l’ILM i per l’emisora de ràdio online dublab.es, que a més a més emetran per streaming durant tot el cap de setmana. A més a més, hi haurà una agenda d’esdeveniments paral·lels força carregada que inclouran programació de dj’s d’alguns dels segells participants en el circuit de clubs de la ciutat.

L’independent Label Market és una data essencial en l’agenda de tots aquells interessants en el dia a dia de l’activitat musical de la capital catalana.