INFLUX FESTIVAL 2015. VIDEO A ESCENA , 21, 22, 26, 27, 28 I 29 de novembre

5ce377b0-2c49-4d61-9bcc-226ab5656c7e

Segona edició de l’INFLUX FESTIVAL [Vídeo a Escena]
Arts escèniques audiovisuals

INFLUX FESTIVAL 2015. VIDEO A ESCENA
21, 22, 26, 27, 28 I 29 de novembre
21h (diumenges a les 20h)

ANTIC TEATRE C/Verdaguer i Callís 12, Barcelona
8€ (excepte dia 28/11, 10€)

Segona edició del festival INFLUX [vídeo a escena], dedicat a les arts escèniques audiovisuals.
INFLUX vol potenciar els creadors que utilitzen el vídeo i el món digital com a eina fonamental d’expressió artística en les seves propostes escèniques. Abraça la feina d’artistes visuals, músics, poetes, ballarins, performers o creadors escènics que es mouen en aquests espais fronterers i híbrids, com ara Jakob Draminsky Højmark, Miriam Reyes, Marcel·lí Antúnez, Miquel Jordà, Khea Ziater i Bradien + Eduard Escoffet, que seran els protagonistes d’aquesta edició.

INFLUX vol ser una plataforma estable que doni projecció als creadors locals vinculats a la ciutat de Barcelona i per extensió a Catalunya, però que també s’obre a artistes d’altres llocs, i vol contribuir a oferir una visió polièdrica sobre la diversitat de la creació contemporània.

El Festival Influx està organitzat per HABITUAL VIDEO TEAM, amb la col·laboració de l’Antic Teatre i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

PROGRAMA

21 novembre_21h
Jakob Draminsky Højmark
Movieonics – Contemplating Blue IV

22 novembre_20h
Miriam Reyes
Aquí estoy

26 novembre_21h
Marcel·lí Antúnez
Duramater. Dreceres

27 novembre_21h
Miquel Jordà i l’Orquestra Submergida
BA-BEL, o el viatge de l´home fosc

28 novembre_21h
Khea Ziater
Not never on time

29 novembre_20h
Bradien + Eduard Escoffet
Escala

HABITUAL VIDEO TEAM és una associació sense ànim de lucre formada des del 1991 per Josep M. Jordana i Lis Costa que té com a objectius principals la promoció de tot tipus d’activitats relacionades amb les arts audiovisuals i concretament amb la videocreació: www.habitualvideoteam.org.
Una branca de les seves activitats és l’organització de festivals, cicles i mostres de vídeo, com el festival de vídeo d’autor FLUX: www.fluxfestival.org i el festival d’arts escèniques audiovisuals INFLUX: www.influxfestival.org.

Una altra branca fonamental de la seva feina és la documentació videogràfica (gravació i edició) d’esdeveniments culturals generalment de petit format com concerts, poesia, performances o espectacles teatrals. A partir del 2012, posa en marxa el projecte SUMMA, amb la finalitat de convertir aquest patrimoni audiovisual de més de 1.000 gravacions en un arxiu videogràfic on line d’accés públic: www.summa-hvt.org.
Habitual Video Team aprofita l’experiència desenvolupada en la programació del festival / cicle de vídeo d’autor FLUX, que organitza des de l’any 2000, on sempre ha mantingut la voluntat de programar actuacions en directe on el vídeo es vincula amb altres arts.