inTarsi s’estrena el 22 d’abril al Mercat de les Flors dins el cicle Circ d’ara mateix.

6e5526b6-da40-43e0-8532-f26a58e5bb65
La companyia de circ “eia” estrena inTarsi, una reflexió sobre la soledat i la transformació dels sentiments al Mercat de les Flors

•inTarsi s’estrena el 22 d’abril al Mercat de les Flors dins el cicle Circ d’ara mateix.
•La companyia de circ “eia” torna després de l’èxit de Capas, premi Ciutat de Barcelona 2011.
•L’espectacle parla la grandesa de trobar-se a un mateix dins el col·lectiu.

Barelona 7.d’abril.2016._ La companyia de circ “eia”, després de l’èxit de Capas (premi Ciutat de Barcelona 2011) torna amb una nova proposta que gira al voltant de la grandesa de trobar-se a un mateix i la transformació dels sentiments.

La soledat, la recerca i la col·lectivitat són les temàtiques sobre les que reflexiona “eia” a inTarsi, aquest espectacle capitanejat per l’italià Fabrizio Giannini i el navarrès Armando Rabanera.

“Pensem en el públic com a acompanyant i no com a espectador, convidant-lo a impregnar-se del nostre imaginari des de l’entrada a la sala i oferint-li la possibilitat d’identificar-se en la successió d’estats d’ànim que composa el nostre viatge”.

L’espectacle, reflexiu i visceral, té com a objectiu “fer riure pensant” o “ fer pensar rient”, i oferir la possibilitat de mirar les coses des d’una altra perspectiva.

La companyia de circ “eia”

La companyia de circ “eia” va nàixer fa cinc anys de la mà de Armando Rabanera, Fabrizio Giannini, Cristiano Della Monica, Francesa Lissia i Celso Pereira.

Amb Capas la seva primera creació, han tingut la oportunitat de
mostrar el seu treball en més de 150 actuacions a 12 països, davant un públic molt heterogeni que ha demostrat ser sensible al discurs artístic de la companyia basat en la honestedat i l’aspecte humà de les arts del circ.

Ara amb inTarsi, que ja s’ha preestrenat a La Central del Circ de Barcelona, el Festival UP! de Brussel·les i a Festival Cité a Venaria Reale, Itàlia, la Companyia de circ “eia” segueix aprofundint en el seu llenguatge artístic, tècnic i conceptual buscant reconnectar amb el públic que vulgui compartir amb ells les seves creacions.