Internet i les eines de Social Media en la Comunicació de la Ciència (20 de febrer)

captura_de_pantalla_2014-02-11_a_les_12_56_21

Internet i les eines de Social Media en la Comunicació de la Ciència

El 20 de febrer es debatrà com comunicar la ciència a la societat aprofitant tot el potencial de la Xarxa

El proper dijous 20 de febrer de 2014 el Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya organitza el debat “Internet i les eines de Social Media en la Comunicació de la ciència”, amb experts del món d’internet, científics, periodistes especialitzats i responsables de comunicació d’universitats i de centres de recerca de Catalunya. L’acte tindrà lloc de 19:30 – 22:30 hores a la Sala Mirador del CCCB (C/Montalegre 5, Barcelona).

Com es poden crear continguts de divulgació científica atractius i potencialment virals per a Internet? Quins són els formats amb més possibilitats per divulgar ciència a la xarxa? Com s’aconsegueix posicionar bé un contingut? Quines possibilitats ofereixen Twitter, Facebook, Google+, etc., per comunicar ciència? Com es pot treure el màxim profit a aquestes xarxes socials per construir-se un nom a Internet o per obtenir finançament per a futurs projectes?

Diversos experts del món de la Ciència, la Comunicació, i internet, buscaran resposta a aquestes i d’altres preguntes sobre com comunicar la ciència a la societat aprofitant tot el potencial de la Xarxa.

L’assistència a l’acte és gratuïta, però es requereix de confirmació prèvia mínim 24 hores abans. Per assistir a l’acte, s’ha d’enviar un correu electrònic a coneixement.sur@gencat.cat especificant nom, cognoms i email de contacte.

Més informació: 93 552 67 57 /coneixement.sur@gencat.cat