Invitació a la RODA DE PREMSA – PASSI GRÀFIC DE L’ESPECTACLE KOSMIC GIRLS (24 d´abril)

Invitació a la RODA DE PREMSA – PASSI GRÀFIC DE L’ESPECTACLE KOSMIC GIRLS, a tots els socis registrats a www.catacultural.com, i els seguidores de Facebook de Catacultural https://www.facebook.com/pages/Catacultural/1580085472272849

fotogrssssssssssssss

 

 

 

 

 

 

 

RODA DE PREMSA ‘KOSMIC GIRLS’: DIVENDRES, 24 D’ABRIL
TEATRE PRINCIPAL
Punt de trobada:TEATRE PRINCIPAL (La Rambla, 27)
HORA: 16:45
Confirmació envía un mail a info@catacultural.com

Durant el passi podreu gaudir del servei de cafeteria i bar del Teatre Principal.Sala B, cortesia d’ANEXA.

Es un plaer convidar-vos a la roda de premsa de presentació de l’espectacle ‘KOSMIC GIRLS’ el divendres 24 d’abril, a les 17h, a la sala B del Teatre Principal (La Rambla, 27). La roda de premsa s’iniciarà amb un petit passi de gràfics per il·lustrar millor els parlaments posteriors. A més, es podrà veure l’adeqüació del teatre, en format cabaret amb petites taules i cadires que disponen de servei de bar, per acollir aquest espectacle.

A la roda de premsa, assistiran el director de l’espectacle, Xavier Moran, i les protagonistes: Kyra Shimai, Sandra Lena, Boa Jef, Luna Diva i Gyna Ferrari.

‘KOSMIC GIRL’ és un espectacle que intenta recuperar aquells aires tan suggestius d’una Barcelona canalla, amb grans dosis d´improvisació que faran que l´espectacle sembli diferent cada dia amb adaptacions musicals de temes d´actualitat on es farà crítica social.

‘KOSMIC GIRL’, que es podrà veure a partir del 24 d’abril a la Sala B del Teatre Principal de Barcelona, només estarà TRES SETMANES a la cartellera (fins al diumenge 10 de maig)